Густа борода та довга шевелюра: Міша Кацурін кардинально змінив свій образ після весілля з Дорофєєвою

Образ Міші Кацуріна під час весілля з Надею Дорофєєвою не дуже сподобався прихильникам, тому чоловік вирішив кардинально змінити свій образ.

Міша Кацурін не славиться експериментами зі своєю зовнішністю, але одна з фотографій змусила прихильників не на жарт здивуватися. Після того, як його весільний образ отримав велику кількість негативних коментарів в Мережі, чоловік зʼявився у сторіз з розкішною шевелюрою та густою бородою.

Відповідна фотографія зʼявилася в інстаграмі Лесі Нікітюк, яка проводила з парою спільний час. Телеведуча зустрілася з щойно створеним подружжям, аби зробити їм невеликий весільний подарунок. Леся подарувала чорно-біле фото в золотій рамці, але на одному зі спільних знімків з Лесею і Надею в чоловіка зʼявилася розкішна шевелюра.

“Міша сьогодні в образі”, – написала Леся Нікітюк.

Міша Кацурін відростив собі розкішне волосся
Міша Кацурін відростив собі розкішне волосся

Складно сказати, чи це перука на чоловікові, чи фотошоп – волосся виглядає як натуральне, але це точно не справжня зачіска Кацуріна. За день того ресторатор був зовсім без волосся і без бороди, тому, швидше за все, це фотошоп, але прихильники цього вже не дізнаються.

Для тих, хто не знає – Міша Кацурін одружився з Надею Дорофєєвою декілька тижнів тому. Пара тривалий час це приховувала, але Мережею ширилися чутки про таємне весілля, тому далі приховувати це вже не мало сенсу. На церемонії чоловік був у кепці та класичному костюмі, що не дуже сподобалося прихильникам пари, а хейтери мали можливість поговорити про образ артиста.

Весілля Дорофєєвої і Кацуріна
Весілля Дорофєєвої і Кацуріна

На думку деяких, Міша у кепці на весіллі виглядав безглуздо і був схожим на безхатька біля розкішної Дорофєєвої, але більшість користувачів Мережі похвалили Кацуріна за те, що він обрав комфорт для себе і не став відходити від свого стилю заради урочистої церемонії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини