Як виглядає екс-дружина Дзідзьо, яка була змушена бути в тіні Михайла Хоми: справжня українка у вишиванці

Відомий співак Дзідзьо утримується від обговорення теми особистого життя, проте, приховати своє гучне розлучення, а разом з тим свою красуню-колишню — не вдалося.

Михайло Хома, більш знаний за своїм псевдонімом Дзідзьо, не часто говорить про свій колишній шлюб. Про його подружнє життя мало хто знав, а поява його дружити на публіці була справжньою подією для його прихильників.

З Ярославою Притулою відомий чоловік одружився у 2013-му році. Дітей у пари не було, а кохана музиканта вела непублічний спосіб життя, хоча й завжди мала амбіції стати співачкою. Мрія жінки повною мірою втілилися після розлучення у 2021-му, коли вона розлучилася, і весь вільний час почала витрачати на кар’єру.

Нині її знають у мережі під псевдонімом Славія і вона змогла згуртувати коло себе чималу кількість прихильників. Вражає фанатів зірка не лише співочим талантом, а й своєю харизмою, як блогерка, адже кожна світлина чи відео викликає у підписників захват. Навіть Дзідзьо інколи не скупиться на вподобайки для цієї популярної брюнетки.

Нещодавно Ярослава зробила нову публікацію, де показала образ у вишиванці. Як завжди зібрала купу компліментів.

Користувачі мережі пишуть у коментарях:

  • “Я не перестану повторювати, Ви дуже красива жінка, лице України”
  • “Вогонь! Дуже мило!
  • “А я вже давно цей трек слухаю. Якраз почула його у вашому рілсі”

Чому розлучилися Славія і Дзідзьо?

Як виглядає екс-дружина Дзідзьо
Як виглядає екс-дружина Дзідзьо

Артистка не раз розповідала в інтерв’ю, що у її родині не було все ідеально. За словами Ярослави, стосунки казковими не можна було назвати: вона відчувала себе у тіні популярного чоловіка, не відчувала, як може реалізуватися. Крім цього, в останній час обранець пані Притули уходив на нічні духовні практики і їй здавалося, що відбулося віддалення у парі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини