Камалія образилася на режисерку “Барбі” Грету Гервіг: не взяла у фільм її трек і не оцінила Кена Захура

Популярна співачка Камалія поділилася неймовірними подробицями щодо своєї нової пісні. Виявляється, її композиція пропонувалася для використання у нашумілому фільмі "Барбі".

Відома співачка Камалія поділилася новою композицією та розповіла, що хотіла почути пісню у нашумілому фільмі “Барбі”. Виявляється, дружина Мохаммада Захура навіть зв’язалася з режисеркою Гретою Гервіг та запропонувала свою композицію у якості саундтреку. Проте, не вийшло прозвучати на всіх кіноекранах світу. Ось, як прокоментувала артистка:

“На жаль, у результаті обрали роботу Дуа Ліпи. Хоча для мене залишається загадкою, чому вони зробили такий вибір, я, як і раніше, пишаюся своїм творінням”

І хоч Марго Роббі так і не потанцювала під пісню Камалії, вона сама перевтілилася у головну ляльку планети та зняла кліп. Ну, якщо сама стала Барбі, то Кеном звісно був Мохаммад. Крім цього у відео з’явилися і донечки зірок. У коментарях прихильники жартома розділили думки виконавиці щодо рішення режисерки Грети та відзначили, що співачці дуже пасує новий образ:

  • “Як на мене, ваша Барбі космічна, щось схоже на Майкла Джексона — Scream, а у фільмі геть про інше”
  • “Навіть уявлення не маю, чому Вашу, Камаліє, пісню не взяли”
  • “Чудовий кліп. Успіхів Вам і натхнення”
  • “Камалія й Захур, ви круті”
  • “Ви наша Барбі”

Цікаво, що раніше, коли артистка демонструвала тізер відеороботи, прихильники у коментарях припустили, що Захур не просто так з’явився у кліпі, а скоріше за все через те, що пара нарешті примирилася і передумала розлучатися.

Камалія підігріла чутки про відновлення шлюбу з Захуром

Нагадаємо, що Камалія і Мохаммад Захур повідомили у квітні цього року, що планують розірвати свій шлюб, проте дочок будуть виховувати спільно, як і раніше.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини