Михайло Поплавський “засвітив” фото з першою дружиною: яка красуня була обраницею колишнього ректора

Колишній ректор Київського національного університету культури та мистецтв Михайло Поплавський мав декілька шлюбів за своє життя. Пропонуємо дізнатися, як виглядали молоді обраниці чоловіка.

73-річний колишній ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський розкрив інтимні подробиці свого життя.

Він відверто розповів, хто була ця молода дівчина та чому парі довелося розлучитися.

Перед початком навчання в столиці майбутній ректор зустрівся зі своєю першою дружиною Людмилою. Вона працювала фельдшером у маленькому селі і прагнула спокійного домашнього життя. Зірковий ректор ж навпаки сприймав життя крізь сміливу й авантюрну призму з легким прагненням величі. Михайло чесно зізнався, що Людмила була проти його рішення вступати до Київського університету культури.

Вона вимагала, щоб він вибирав між нею чи початком кар’єри в інституті, якому він був цілковито відданий. Одного чудового ранку він прокатав її на мотоциклі до РАГСу та розлучився з нею, поспішивши збирати речі в інститут.

Як виглядала перша дружина Михайла Поплавського
Як виглядала перша дружина Михайла Поплавського

Проникливий ректор в одному із інтерв’ю зробив мудре попередження жінкам, заявивши, що вони повинні утримуватися від того, аби вимагати від чоловіків робити вибір між двома речами:

“Так що, жінки, не ставте чоловікам “або… або”, тому що чоловік вибере те, що він хоче.”

Також у мережі відомо, що подружжя проіснувало, на жаль, не більше року.

На університетських танцях Михайло Михайлович зустрів своє друге кохання і був миттєво вражений дівчиною. До речі, її також звали Людмилою.

Друга дружина Михайла Поплавського
Друга дружина Михайла Поплавського

Разом вони подарували світу одну дитину. Однак у 2009 році пара також розірвала шлюб. За словами Михайла Поплавського, кінець стосункам прийшов, коли пристрасть та почуття поступово згасли, і вони залишилися байдужими один до одного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини