Як виглядає батько Тіни Кароль, який незважаючи на вік став захищати Україну: сивочолий красень (ФОТО)

Тіна Кароль рідко згадує про свого батька і саме тому прихильники з великою цікавістю ставляться до цієї теми. Розповідаємо, ким працював до повномасштабного вторгення і коли пішов захищати Україну тато поп-діви.

Тіна Кароль давно не розповідає про своїх батьків, хоча й раніше в інтерв’ю вони були ледь не центральними фігурами у її долі. Якщо мама була першою і головною людиною, яка підтримувала талант дочки, їздила з нею на конкурси і фестивалі, то тато дуже обережно ставився до бажання дитини стати суперзіркою.

“…Він не був на моєму концерті. Всю мою кар’єру. Він не був ніколи”, — поділилася співачка та розповіла, що був випадок, коли батько просто сидів в авто, чекаючи дочку з виступу і так і не наважившись зайти до глядацької зали.

Тіна Кароль показала, як виглядає її батько, який захищав Україну

Чим займався Григорій Ліберман до повномасштабного вторгнення?

Тіна Кароль показала, як виглядає її батько, який захищав Україну

Тіна Кароль мало розповідає про те, де працює її тато. Була інформація про те, що він є причетним до неоднозначних будівельних фірм, які фігурували у звинуваченнях про незаконну забудову Києва.

Як би там не було, у 67-м років пан Ліберман кардинально змінив своє життя. Попри те, що у такому віці чоловікам дозволено виїздити за кордон під воєнного стану (мобілізація від 18 до 60 років), він вирішив стати до захисту України. Приєднався до добровольців територіальної оборони. Чи продовжив свій бойовий шлях далі — не відом, але співачка говорила, що їй було непросто прийняти новину про те, що її рідна людина пішла воювати. Тим паче у такому віці.

Нагадаємо, що Тіна Кароль раніше розповідала, що її батько не може також дивитися її концерти наживо, наприклад, по телебаченню. Він згоден подивитися на дочку тільки у записі і тільки коли йому скажуть, що на сцені все добре, без неприйнятних суспільством речей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини