Українські красуні-Барбі: як виглядали би українські зірки Падалко, Літвінова в “рожевому” світі

"Бум" на Барбі ще не зійшов, тож українські зірки намагаються приміряти на себе роль легендарної ляльки у нейронній мережі. Пропонуємо переглянути хто доєднався до цього флешмобу.

Світ іграшок завжди привертав увагу як дітей, так і дорослих, а легендарна лялька Барбі стала справжнім символом жіночої краси і елегантності.

А зараз ще й “бум”, що пов’язаний із довгоочікуваним виходом фільму про цю легендарну ляльку.

Тепер уявімо, що наші улюблені українські телеведучі, такі як Марічка Падалко та Тетяна Літвінова, стали героїнями світу Барбі. Їх неперевершений стиль і харизма в такому образі були б захоплюючими. Давайте подивимося, як би виглядали українські красуні у “рожевому” світі.

Марічка Падалко

Талановита телеведуча, яка завжди привертає увагу своїм неповторним шармом і сяючою усмішкою.

У ролі Барбі, телеведуча Марічка Падалко стала б втіленням “Стриманої Грації”.

Уособлення Марічки у світі Барбі – бездоганність та жіночність. Її наряди складалися з стриманих костюмів, що додавали образу помірності та спокою. Рожевий колір, який домінував у її останьому образі, показав нам доречність поєднання робочого стилю та яскравого кольору.

Тетяна Літвінова

Українські Барбі: як виглядали б Марічка Падалко та Тетяна Літвінкова
Українські Барбі: як виглядали б Марічка Падалко та Тетяна Літвінова у “рожевомі світі”

Тетяна Літвінова створила свою Барбі у нейронній мережі, як і Марічка. Якою ж вийшла її лялька?

Як здалося багатьом підписникам, досить брутальною.

Стильна шкіряна куртка на ляльці підкреслює її блискуче біляве волосся. Окрім волосся, Тетяна має гарні блакитні очі, як у Барбі, тому фото вийшло ще більше реалістичним.  можемо уявити, якою була б лялька Тетяни Літвінової у стилі Барбі: експресивні та виразні, відображаючі характер та індивідуальність Тетяни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини