Людмила Балан вийшла на пляж у мікрошортах і здивувала схожістю з Тіною Кароль: “Одне обличчя” (ФОТО)

Не секрет, що давно Людмилу Балан порівнюють з Тіною Кароль. Нещодавнє фото молдавської суперзірки вкотре стало підтвердженнями цьому для її прихильників.

Людмила Балан — справжня молдавська легенда, на творчості якої виросло не одне покоління. Все завдяки тому, що зірка працювала у дитячих телепроєктах, а далі розпочала свою співочу кар’єру. Нині вона віртуозно опанувала соціальні мережі, ставши однією з найбільш популярних лідерів думки.

Мама Дана Балана тепло зустріла Тіну Кароль у Кишиневі
Мама Дана Балана Людмила показала нову світлину з пляжу

Надихаються знаменитістю прихильники не лише через її музикальний талант, а й спосіб життя, який можна ставити у приклад багатьом. Мама Дана Балана показує, що навіть у 65-ть років можна виглядати моложаво та спортивно. Вона не дозволяє поганим звичкам просочитися у своє життя і врода популярної жінки підтверджує, що це все робиться не дарма. Нещодавно селебріті показала, як виглядає на відпочинку у мікрошортах з завищеною талією.

У коментарях прихильники розсипалися у компліментах, написавши:

  • “Неперевершена красуня”
  • “Одне обличчя з Тіною Кароль, як таке співпадіння може бути?”
  • “Від Вас йде натхнення, як себе поважати, як бути в ладу з тілом і здоров’ям”
  • “Не перестаю захоплюватися!!!! 20 років!!!!! Не більше!!!! Ангелятко!!!!! Всі діти світу вважають Вас доброю феєю з ангельським голосом !!!!!!”

Вже не вперше Людмилу порівнюють з Тіною та нагадують неньці Дана, що вона впустила дуже гарну невістку. До речі, самі популярні білявки попри все продовжують зберігати товариські відносини. Кароль навіть на своєму виступі у Кишиневі побачилася з пані Балан та публічно оголосила про присутність селебріті у глядацькій залі.

Нагадаємо, що Людмила Балан і Тіна Кароль познайомилися завдяки проєкту “Голос країни”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини