Яскравий макіяж та сміливе вбрання: співачка Марія Яремчук вразила прихильників своєю жіночністю

Відома українська співачка Марія Яремчук рідко публікує по-справжньому жіночні фото. Цього разу зірка вразила прихильників своєю зовнішністю в Мережі.

Українська співачка Марія Яремчук майже не публікує фотографій у соціальних мережах. На офіційній сторінці в Інстаграмі зірка має лише три опублікованих пости, один з яких присвячений її пісні “Щит і Меч”, яку артистка випустила 26 травня. Декілька днів тому, 26 липня Марія опублікувала свою нову фотографію, яка дуже вразила прихильників.

На чорно-білому знімку серйозна Марія позує для фото у чорних лосинах та чорному короткому топі, який вона прикриває руками в зоні грудної клітки. Загальний образ був доповнений яскравим макіяжем з виразними стрілками, зібраним волоссям і випущеними ледь помітними локонами з двох боків. Не залишилась Яремчук і без аксесуарів: стильні кільця виблискують на пальцях, акцентуючи на довгих нігтях артистки.

“Не суть хто вони
Неважливо, що їм треба
Несуть що вони
У серцях своїх до тебе
Якщо кожного по своїй вуалі
То чи варта нелюбов печалі”, – підписала фото Марія.

Марія Яремчук вперше за тривалий час опублікувала нове фото
Марія Яремчук вперше за тривалий час опублікувала нове фото

Прихильники зірки не втримались від позитивних коментарів у бік свого кумира:

  • “Як завжди неймовірно гарна і вірш в саме серденько”,
  • “Поважаю, захоплююсь, люблю”,
  • “Красива навіть у чорно-білому кольорі. Таємна співачка країни, таємний янгол світла – велика сімʼя Яремчуків”.

До слова, Марія Яремчук цілих пʼять років не випускала нових пісень. Зірка у 2018 році оголосила про творчу паузу через свій страх виступу на великій сцені, але через 5 років співачка з тріумфом зʼявилася на сцені “Євробачення-2023”, а пізніше випустила нову пісню “Щит і меч”. Більшості прихильникам дівчина відома як фаворитка Олександра Пономарьова на “Голосі країни”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини