Катя Осадча привітала єдиного сина не від Горбунова з Днем Ангела і показала, якого красеня виростила

Катя Осадча показала свого найстаршого сина, якого привітала з Днем Ангела. Як виглядає єдина дитина ведучої не від Юрія Горбунова та чому хлопець не проживає з ненькою?

Катя Осадча — справжній феномен українського телебачення, адже далеко не всім суперзіркам вдається віртуозно поєднати кар’єру та материнство. Знаменитість виховує трійко дітей і всі від різних чоловіків. Якщо наймолодші сини зірки від Юрія Горбунов, то найстарший наступник від непублічного та скритного колишнього депутата Олега Поліщука.

Чоловік майже не світиться у медіапросторі, як і його нащадок. Відомо, що з політиком ведуча була одружена у 2001-му році. Вона тоді була зовсім юна і ще маловідомо на теренах шоу-бізнесу. Між молодою-зеленою Катею та її обранцем закрутився палкий роман, який переріс у серйозні стосунки. У 2002-му народився у пари карапуз, якого назвали Іллею. Втім, батьки малюка не прожили багато років у шлюбі. Проте, зв’язків не обірвали і стали виховувати його спільно попри все.

Катерина Осадча розповіла свою думку про перенесення свят
Катя Осадча ніжно привітала старшого сина з Днем Ангела

Відомо, що юнак навчався у непростій столичній школі з поглибленим вивченням англійської мови. Згодом, ще до повномасштабного вторгнення, поїхав за кордон навчатися. Нещодавно його знаменита мама показала, як змужнів її синочок, який ще не так давно був зовсім крихітним.

“Сьогодні День Ангела у Іллі. Вітаю Ілюш з вашим днем”, — ніжно написала ведуча.

Катя Осадча ніжно привітала старшого сина з Днем Ангела

Прихильники не раз відзначали, що хлопець дуже схожий на свою знамениту маму. Від Каті він успадкував нестандартну зовнішність та блакитні, як небо великі очі. Також кольором волосся він у неньку. Тільки на відміну від Осадчої, він вийшов ще світлішим.

Нагадаємо, що Катя Осадча і Юрій Горбунов мріяли про дочку. Подейкували навіть, що знаменитості навіть можуть взяти дівчинку з дитячого будинку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини