Як виглядає і чим займається перша дружина Михайла Поплавського, яка так і не змогла вибратися з села

Михайло Поплавський, окрім того, що має цікавий сценічний шлях, може похизуватися і своєю багатою любовною біографією. Амурних пригод вистачало зірці і у цьому матеріалі розповідаємо про його першу дружину.

Популярний співак Михайло Поплавський має репутацію справжнього серцеїда. Ледь вщухли чутки про його фан-клуб безнадійно закоханих студенток, так почали спливати факти про минулі романи артиста.

Так, у мережі з’явилася інформація про першу дружину селебріті. Як стверджують прихильники, які на форумах обговорюють колишній шлюб співаючого ректора, який він взяв ще за часів СРСР. У 1970-х роках він закохався і одружився з тендітною дівчиною на ім’я Людмила. Подейкують, що майбутній зірковий чоловік довго добивався її руки та серця. Кажуть, що навіть обіцяв відвезти її за кордон, і це у часи, коли одиниці могли перетнути межі залізної завіси.

Фанати Михайла Поплавського знайшли його першу дружину

Втім, цій парі доля не дала багато років прожити шлюбом. Півтора роки разом — і молодята вже подали на розлучення. Обручки зняли, схоже, не просто так, але конкретні причини так і не пояснили. Що сталося між закоханими — не зрозуміло, та довго гуляли чутки про те, що Михайло Михайлович просто хотів більшого і мріяв вирватися з рідних країв, а ось обраниця до зіркового шляху готовою не була.

Фанати Михайла Поплавського знайшли його першу дружину

Після того, як Поплавський полишив дружину, він вирушив ледь не одразу у столицю. Колишня лишилася вдома. До повномасштабного вторгнення було відомо, що жінка мешкає у селі Великі Трояни. Вона працює за дипломом медичного працівника. Втім, співак її давно не згадує.

Нагадаємо, що Михайла Поплавського був другий шлюб, у якому народився його син Олександр. Наступник зірки стопами батька не пішов, а вирішив стати бізнесменом, що, власне, у нього відмінно вийшло.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини