Тіна Кароль і Катя Осадча виростили справжніх наречених: як виглядають старші діти зірок від перших чоловіків

Популярні білявки і за сумісництвом товаришки Тіна Кароль і Катя Осадча показали, як виросли їхні сини. Дізнайтеся, якими стали старші наступники знаменитостей.

Найвідоміша співачка та найвідоміша ведуча Тіна Кароль і Катя Осадча на початку своєї потужної кар’єри стали мамами. Обидві не побоялися відповідальності, вирішивши народжувати. Тепер вони — молоді неньки дорослих синів, які з гордістю показують своїх найстарших наступників.

Головна зірка “Світського життя” подарувала первістка своєму першому обранцеві, ексдепутатові Олегу Поліщуку. Назвала хлопчика Іллею. Згодом він познайомиться зі своїм вітчимом Юрієм Горбуновим. Із шоуменом юнак подружиться, але все одно, випустившись зі школи вирішить поїхати вчитися за кордон. Його матуся з радістю ділиться кадрами, які не так часто вдається зробити зі своєю старшою дитиною. Він росте повною її копією і також може похизуватися розкішною білявою шевелюрою.

Тіна Кароль і Катя Осадча показали своїх старших синів

Проте, найбільший фурор у прихильників викликає все ж таки син Тіни Кароль. Веніамін Огір — вельми скромний підліток, який навчається у Британії. Минулого року він приїздив до Польщі волонтерити заради знедолених українських діток. А нещодавно його мама показала, як змужнів її первісток, якого вона подарувала своєму єдиному коханому чоловікові Євгену.

Тіна Кароль із сином Веніаміном
Тіна Кароль із сином Веніаміном

Фанати відмітили, що хлопець дуже схожий на свого тата. Видно, що він Веня його пам’ятає та не любить, якщо до його неньки підходять інші. Не так давно поп-діву у ресторані помітили у компанії сина і Дмитра Жука, який запросив співачку на танок. Юнак сидів незадоволений появою відомого артиста, а тим паче його взаємодією з матусею. Втім, скоро його реакцію просто списали на жарт.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини