Екс-чоловік зрадниці Денисової Кривошапко показав свіжі кадри своєї підрослої доньки: “Любов моя” (ФОТО)

Відомий український музикант Олександр Кривошапко показав свіжі фотографії своєї доньки. Колишній чоловік Денисової став батьком цілих шість років тому

Олександр Кривошапко, відомий український музикант, який прославився на проєкті “Х-Фактор” показав свіжі фотографії зі своєю єдиною донькою. Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм продемонстрував, як виросла та змінилась Аліса, батьком якої чоловік став у шлюбі зі своєю другою дружиною.

Артист у своєму блозі показав кадр на тлі мальовничого гірського пейзажу. На фотографії знаменитий артист тримав свою доньку на руках, ніжно обіймаючи її. Олександр Кривошапко з щирою усмішкою дивися на дівчинку, поки вона ласувала морозивом. Неозброєним оком видно, що батько насолоджувався часом, проведеним зі своєю донькою. Нині знаменитість вирушив у подорож зі своєю дитиною.

Як сьогодні виглядає донька відомого українського музиканта Олександра Кривошапка
Як сьогодні виглядає донька відомого українського музиканта Олександра Кривошапка

На кадрах можна помітити, що донька Олександра Кривошапка помітно виросла та змінилась. Крім того, неможливо не помітити, що Аліса стала дуже схожою на свого зіркового батька – дівчинка буквально росте його копією. У дівчинки з батьком схожі очі, овал обличчя та загальні зовнішні риси. Крім того, Аліса та її тато Олександр Кривошапко мають схожу усмішку.

Поділився зі своїми підписниками відомий український музикант й іншою фотографією. На кадрі Аліса була зображена сама, а на тлі можна було побачити неймовірно красивий морський пейзаж. Задоволена донька Олександра Кривошапка позувала на камеру з усмішкою на вустах. В описі до нової публікації зірковий батько залишив лаконічний підпис – “Любов моя”.

Олександр Кривошапко на найсвіжіших фотографіях показав, як виросла його донька
Олександр Кривошапко на найсвіжіших фотографіях показав, як виросла його донька

А ось шанувальники артиста у коментарях до його нового допису буквально засипали Алісу та її тата компліментами. Підписники зазначили, що в Олександра Кривошапка росте чудова та гарна дівчинка, а сам він – гарний і талановитий батько.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини