Хто на “плюсах” найвродливіша: Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Людмила Барбір помірялися красою

Телелеканал "1+1" подарував Україні чимало талановитих ведучих, які стали справжніми кумирами мільйонів. Дізнайтеся, кого фанати визнали, як справжню красуню телебачення.

Неповторні та неймовірні зірки “плюсів” завжди приваблювали українського глядача. Алла Мазур, наприклад, стала справжньою революціонеркою нашого телебачення. Вперше зірка вийшла в ефір у 1997-му році та одразу дала всім зрозуміти, що це вона скоро стане наступною теледівою, адже її відмінна українська, жвава дикція та вміння одним лише поглядом передати емоцію, враз зробили її популярною. Згодом образ знаменитості став асоціюватися з незламністю, адже після онкохвороби вона зуміла знову повернутися на Олімп телебачення та вразити всіх красою.

Як виглядали батьки Алли Мазур
Фанати визначилися, хто на 1+1 найвродливіша

Марічка Падалко — ще одна популярна ведуча “плюсів”, яка стала кумиркою мільйонів. Прихильники обожнюють її природну вроду і те, що селебріті за натуральність. Дикторку дуже поважають за її рішення лишитися у розпал повномасштабного вторгнення у студії.

Марічка Падалко розповіла, чому чоловік може її насварити
Фанати визначилися, хто на 1+1 найвродливіша

Білявим янголом студії ТСН стала неймовірна Лідія Таран. Вона добре зарекомендувала себе не лише у студії новин, а й у розважальних шоу. Крім цього, зірка виявилася дійсно різносторонньою особистістю та, як виявляється, ще й вправно вміє танцювати. Вона брала участь у проєкті “Танцюю для тебе”. Гран-прі, на жаль, не отримала, але такі важливі 25 тисяч гривень для своєї підопічної здобула.

Як змінилася Лідія Таран за 10 років
Фанати визначилися, хто на 1+1 найвродливіша

Людмила Барбір стала ще однією фавориткою глядачів 1+1. Її вишукана неймовірна врода зачарувала всіх, і навіть її партнера по студії Руслана Сенічкіна. Селебріті часто приписують роман, але ведуча запевняє, що у її житті є тільки одне кохання, і це — її чоловік та батько її сина, а всі чутки строго заперечує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини