Обтислий чорний корсет трендового крою: модниця Злата Огнєвіч потрапила у дощ у брендовому вбранні (ФОТО)

Відома українська співачка показалась у стильному образі в чорному корсеті. Знаменита артистка Злата Огнєвіч потрапила під імпровізований дощ та промокла до нитки

Злата Огнєвіч, відома українська співачка, навіть після початку повномасштабної війни продовжує займатись професійною діяльністю. Артистка підтримує своєю творчістю кожного українця – і того, хто боронить країну на фронті, і того, хто залишається боронити тил. Так, наприклад, нещодавно знаменитість взяла участь у зніманні кліпу до пісні “Народжені вільними”, яку записала разом із гуртом “Без обмежень”.

У своєму Інстаграм-блозі відома українська співачка Злата Огнєвіч розповіла про те, як минуло знімання кліпу. Артистка показала світлини, зроблені у процесі. Знаменитість співала прямо під дощем, але ці кадри не потрапили до фінального варіанту кліпу. Втім, Злата Огнєвіч все одно отримала задоволення від роботи над новим кліпом.

Злата Огнєвіч розповіла про знімання нового кліпу та повідомила, що потрапила під дощ
Злата Огнєвіч розповіла про знімання нового кліпу та повідомила, що потрапила під дощ

За словами відомої української співачки, кадри, зроблені у момент, коли вона співає прямо під дощем, вирішили не додавати до кліпу. Втім, розповіла своїм підписникам артистка, за лічені хвилини під літнім серпневим сонцем вона встигла повністю промокнути.

“За декілька перших дублів під палючим сонцем я встигла промокнути до нитки. Через те, що був збій в роботі водонапірної вежі і вся вода пролилася на мене”, – повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Злата Огнєвіч.

Злата Огнєвіч показала світлини зі знімання нового кліпу в трендовому образі
Злата Огнєвіч показала світлини зі знімання нового кліпу в трендовому образі

Варто зазначити, що для кліпу знаменитість обрала доволі стильний образ. Трендовий обтислий корсет Злата Огнєвіч доповнила класичними джинсами, а ось вплетені в ефектну зачіску артистки прикраси стали буквально родзинкою всього образу.

Популярне

Подібні новини