Ольга Сумська показала свою підрослу дочку Анну Борисюк, якій дала дорогу у театр: повна копія молодої мами

Ольга Сумська показала, що її акторська династія продовжує свій розвиток, адже дочка Анна Борисюк вже активно займається кар'єрою. Як виглядає наступниця легендарної Роксолани?

На днях відома українська акторка Ольга Сумська здивувала шанувальників колажем, показавши публіці свою підрослу доньку Анну Борисюк. Знимки зробили мама і дочка біля пам’ятника письменнику Миколі Гоголю, але у різний час: дівчина зараз, а її популярна ненька — за часів своєї молодості у радянські часи. Виявляється, між кадрами — різниця 40 років. Якщо раніше пані Борисюк була більше схожою на свого батька, то з роками все більше помітно, як у ній пробуджується врода роду Сумських.

Ольга Сумська показала свою молодшу дочку Анну Борисюк

Хто допоміг юній акторці потрапити у театр?

Наступниця Ольги Сумської та її чоловіка Віталія Борисюка вирішила не лише підтримати традиції родини, а й стати частиною українського акторського світу. Анна успішно закінчила престижний університет імені Карпенка-Карого, де отримала глибокі знання з акторської майстерності.

Поєднання природного таланту та накопичених знань дозволило Анні заслужити перше визнання на сцені. Цього мати та донька дебютували разом у виставі “Українського сучасного театру”, створивши незабутній образ сімейного дуету.

Як пройшла перша вистава з участю доньки Ольги Сумськоъ
Ольга Сумська показала свою молодшу дочку Анну Борисюк

За словами Ольги Сумської, співпраця з рідною людиною виявилася неймовірною подією в її житті. Об’єднані сценічною магією та родинними зв’язками, вони здатні донести до глядачів почуття, які важко передати словами.

Цікаво, що і старша дитина зірки пішла стопами матері. Тоня Паперна, яка народилася у знаменитості від першого шлюбу з Євгеном Паперним, також стала розвиватися, як акторка. Втім, у ранній молодості вона вирішила поїхати до москви, проте там суперзіркою дівчина не стала та нарвалася на хейт з боку земляків.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини