Екс-дружина Дзідзьо похизувалася фігурою у сміливому образі: виглядає на 5 років молодше себе реальної

Екс-дружина Дзідзьо Ярослава Притула-Хома на відпочинку в Івано-Франківську похизувалася перевагами своєї розкішної фігури. Зірка виглядає значно молодше свого віку.

Після розлучення зі знаменитим на всю Україну Дзідзьо Ярослава Притула-Хома здійснила свою мрію – стала справжньою співачкою. Зараз 39-річна Ярослава активно виступає Україною та має чималеньку армію власних шанувальників, хоч зараз взяла собі творчу паузу.

На особистій сторінці у соціальних мережах Ярослава не соромиться показувати своє дозвілля. Зовсім нещодавно зірка поїхала на відпочинок до Івано-Франківська, де оселилася в тихому та затишному комплексі. Щоправа, ціни на оренду будиночків починаються від 3,5 тисяч на добу, але Ярослава може собі дозволити таку розкіш.

Нещодавно артистка показалася в купальнику і неможливо було не помітити, що Притула-Хома має бездоганний вигляд. Дівчина виглядає щонайменше на 5 років молодше свого віку, а це, безумовно, найкращий комплімент для будь-якої жінки.

Колишня дружина Дзідзьо похизувалася фігурою в купальнику
Колишня дружина Дзідзьо похизувалася фігурою в купальнику

На світлині Ярослава позує у суцільному купальнику червоного кольору, загадково дивлячись на краєвиди, які відкриваються з вікна її будиночку. Співачка прийняла цікаву позу для того, щоб всі могли роздивитися переваги її фігури, але не забула перепросити у прихильників за те, що повернулася до них “спиною”.

“Трохи естетики. Вибачте, що спиною”, – написала Ярослава.

На іншому фото можна побачити, що Ярослава вже повернулася до прихильників обличчям, але погляд неможливо відірвати від її струнких ніг. Мʼязи на ікрах та бедрах дають про себе знати, але зірка виглядає дуже тендітною та жіночною. Стрункі ноги ще нікого не зіпсували, а такій фігурі Притули-Хоми можна лише позаздрити.

Ярослава Притула-Хома похизувалася фігурою
Ярослава Притула-Хома похизувалася фігурою

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини