Як виглядає чоловік Ольги Фреймут, який зробив її багатодітною матір’ю: не остання людина на телебаченні

Оля Фреймут чимало років була у пошуку справжнього кохання і нарешті зустріла свою справжню долю. Як виглядає обранець зірки, якому вона народила двійко дітей?

Щасливий третій шлюб Ольги Фреймут став головною темою розмов на всій телевізійній та соціальній медіасцені свого часу. У 2016-му році стало відомо, що вона стала мамою вдруге, а у 2017-му привела у світ своє третє маля. Згодом зірка розкрила особистість і батька своїх дітей, який, звісно, взяв зі своєю коханою шлюб.

Як виглядає і чим займається чоловік Ольги Фреймут?

Володимир Локотко, чоловік відомої української телеведучої, не лише зробив її багатодітною матір’ю, але й продовжує залишатися неоціненим стовпом у житті Ольги та її сім’ї. Пара разом виховує двоє дітей, а також він прийняв дочку коханої від її першого шлюбу, що ще раз підтверджує їхній неймовірний родинний зв’язок.

Чоловік Олі Фреймут

Кохани колишньої ревізорки, який обирає уникати різноманітних публічних виступів та рекламних контрактів, залишається надзвичайно скромною та зберігає своє особисте життя поза публічністю. Втім, він завжди був не останньою людиною на телебаченні, незважаючи на те, що він уникає появ та інтерв’ю.

Чоловік знаменитості у 2012-му році став генеральним директором “Нового каналу”. Сучасники та колеги по цеху скептично ставилися до початку кар’єри Володимира, адже після його приходу на телеканал в ефір почали виходити російські серіали “Вороніни”, “Татусеві дочки” і подібні їм. Проте, коли рф напала на Крим та Донбас, пан Локотко змінив вектор і транслювати стали “Вар’ятів”, “Від пацанки до панянки”, “Серця трьох”.

Діти Олі Фреймут і Володимира Локотка

Цікавий факт: попри те, що в обранця Фреймут прізвище ну дуже по-українськи звучить, він народився у Казахстані.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини