17-річна донька Ольги Фреймут похизувалася розкішним букетом троянд: в Америці опинилася в центрі уваги

Златі Мітчелл всього 17 років, але дівчинка вже має серйозні стосунки з хлопцем, з яким познайомилася за кордоном. Молодий парубок подарував їй величезний букет троянд.

Донька найвідомішої ревізорки країни Ольги Фреймут вже тривалий час проживає за кордоном. Дівчина активно веде соціальні Мережі і не проти похизуватися своєю фігурою, досягненнями на танцях або у школі та романтичними стосунками зі своїм коханим, який відвідує з нею один танцювальний гурток. Цього разу молода зірка показала, який розкішний букет квітів подарував їй коханий.

На фото, яке опублікувала Злата в Мережі, можна побачити саму ж Злату, яка обіймає великий букет червоних троянд. Загальний образ дівчини був доволі романтичним: легкий макіяж, невагома біла сукня з принтом та розпущене волосся, яке ідеально підкреслює риси обличчя дівчинки. В камеру Злата не дивилась, а загадково відвела погляд в інший бік.

Донька Ольги Фреймут похизувалася розкішним букетом
Донька Ольги Фреймут похизувалася розкішним букетом

Також Злата додала геолокацію: Лос-Анджелес, Каліфорнія. Зараз вона там вчиться і намагається досягти висот у своїй улюбленій справі – танцях, але зовсім нещодавно в неї була можливість приїхати в Україну, щоправда, без свого коханого. Не дивлячись на те, що Мітчелл свої стосунки не приховує, вона не дуже активно показує особисте життя з партнером на широкий загал.

Прихильники Злати Мітчелл вмить засипали дівчину приємними словами у коментарях. Користувачі Мережі кажуть, що вона надзвичайно красиво виглядає, а також попросили, щоб Злата частіше публікувала такі фото та відео, бо їм дуже подобається спостерігати за розвитком її стосунків. Також прихильники поцікавились подробицями особистого життя блогерки, але вона поки не поспішає про це розповідати більше, ніж потрібно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини