Наталія Мосейчук показала обличчя без макіяжу зблизька: зібрала більше зморшок, ніж в Алли Мазур? (Відео)

Наталія Мосейчук завжди вміла дивувати свого глядача. На цей раз знаменитість показала обличчя без макіяжу. Як виглядає 50-річна зірка "плюсів"?

Українська телеведуча та журналістка Наталія Мосейчук завжди була в центрі уваги за допомогою свого професійного стилю та природної краси. Проте останнім часом вона вирішила показати своє обличчя без гриму, і результат здивував та зачарував багато її прихильників.

Завдяки соціальним мережам, знаменитості стали більш доступними для своїх шанувальників, і вони часто діляться своїми природними образами. Ведуча 1+1 не стала виключенням і вирішила продемонструвати свою красу без макіяжу та обробки новомодними фільтрами.

На фотографіях, які вона опублікувала, видно, що ведуча має природні зморшки, які свідчать про її життєвий досвід та природність. Ця щира демонстрація природної краси могла би отримати багато позитивних коментарів та лайків від її прихильників, але на даний момент у зірки під публікаціями не можна ділитися думками, адже вона обмежила доступ після повномасштабного вторгнення.

Втім, Наталія ніколи не робила ставки на свою зовнішність. Вона відмінно зарекомендувала себе, як інтелектуал та професіонал своєї справи. Разом із тим зірка показала, що зморшки — це частина природного старіння та досвіду, який може бути чарівною та привабливою.

Що відомо про старшого сина Наталії Мосейчук
Наталія Мосейчук показала обличчя без єдиної краплі гриму

Знаменитість, як і її колега Алла Мазур, не поповнили ряди зірок, які намагаються зупинити минаючу молодість за допомогою ін’єкцій та апаратних процедур. Варто віддати належне, що чимало ведучих 1+1 не поспішають з цим. Взяти хоча б Марічку Падалко, яка також надає перевагу натуральному вигляду, а бадьорість духу зберігає регулярними заняттями спортом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини