Алла Мазур показала фото з простецького купе з обірваним приладдям: чому обличчя 1+1 економить на собі?

Алла Мазур вразила своїх шанувальників відкритістю та готовністю поділитися особистим досвідом подорожі нашою залізницею. Зірка показала фото з простецького купе.

Зірковий світ завжди виглядає як місце елітарності та розкоші, де гроші грають не останню роль, а ідеальний стан речей — це норма, і комфорт — завжди під контролем. Але так цінується коли знаменитості розкривають іншу, більш людську та просту сторону свого життя без глянцю та лоску. Так, Алла Мазур, відома телеведуча і зірка екрану, недавно поділилася своєю історією, яка показує, що навіть попри всі свої стати, славу та популярність — вона лишається такою самою українкою, як і всі ми та не цурається їздити навіть у звичайному купе серед своїх прихильників.

На своїй сторінці в соціальній мережі Алла Мазур опублікувала фото свого простецького вагона, де на фоні видніється обірване приладдя для рушників та дрібних речей.

Алла Мазур показала, як подорожує Укрзалізницею

Втім, ведуча взагалі не скаржиться на таку свою поїздку, а навпаки із захопленням розповідає про досвід. Зірка навіть похизувалася тематичним чаєм, який замовила у провідника. До речі, з господинею вагона також вирішила сфотографуватися.

Алла Мазур показала, як подорожує Укрзалізницею

Знаменитість залишилися приємно враженою тим, як модернізується залізниця та як змінює свої продукти. Зокрема заварний напій нагадує пасажирам про Крим та цілющі трави півострова. Крім того, селебріті розповіла, що частина коштів з придбаного чаю йде на потреби наших захисників. Зібрали залізничники таким чином понад чверть мільйона гривень.

Алла Мазур показала, як подорожує Укрзалізницею

А ось куди ж поїхала Алла потягом — секрет. Більше деталей своєї поїздки зірка не виказує. Цікаво, що Мазур ніколи не говорила чи є у неї власний транспорт, як-от авто, для подорожі на довгі відстані.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини