Мінімум одягу, максимум елегантності: Тіна Кароль зачарувала чоловіків своєю красою в мінімалістичній сукні

Тіна Кароль – справжній приклад для наслідування не лише в плані творчості, але й в плані стилю та елегантності. Зірка вкотре продемонструвала переваги своєї фігури у вишуканому вбранні.

Український шоу-бізнес активно поповнюється новими талановитими артистами, але є речі, які залишаються незмінними. Краса та вишуканість Тіни Кароль – одне з таких явищ, якому не припиняють дивуватися її прихильники. Зірка все частіше тішить користувачів Мережі своїми новими піснями та стильними образами, до яких важко підібрати слова.

Днями співачка опублікувала відео у сміливій чорній сукні. Великий виріз в зоні грудей притягує свою увагу, а інші переваги фігури вдало підкреслюються завдяки силуету стильної сукні артистки.

“Летіли на вогники наївні метелики”, – загадково підписала відео Тіна Кароль.

 

Прихильники зірки були вражені таким зовнішнім виглядом співачки. Загальний образ Тіна доповнила класичним макіяжем з використанням червоної помади, розпущеним волоссям з хвилястою укладкою та чорними невисокими підборами в тон до елегантної та вишуканої сукні. Не дивлячись на те, що Кароль виглядає бездоганно, знайшлися люди, яким не сподобався такий вигляд артистки.

  • “Гарна співачка, но ця гіперсек**уальність дратує, я памʼятаю, як раніше вона була як чисте повітря, ніжна, незвичайна”,
  • “Поки весь світ у 21 столітті бореться із сек**уалізацією, для Тіни Кароль, народної артистки України, це стало невід’ємною частиною життя та творчості. Артисту вашого рівня час використовувати якісь інші методи піару”, – пишуть користувачі Мережі.
Тіна Кароль похизувалася фігурою в Мережі
Тіна Кароль похизувалася фігурою в Мережі

Співачка на такі коментарі ніяк не реагує. Схоже, її не дуже зачіпають такі висловлювання у свій бік, оскільки зірка не перестає публікувати подібний контент у своїх соціальних мережах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини