Алла Пугачова показала свою підрослу дочку Лізу від Галкіна: дівчинка обскакала Орбакайте вродою

Алла Пугачова порадувала прихильників новою світлиною своєю молодшої дочки Лізи. Як виглядає дівчина, яку Примадонні та Максиму Галкіну народила сурогатна мама?

Зоряна сім’я артистів Алли Пугачової і Максима Галкіна завжди цікавила шанувальників і викликала багато обговорень. Цього разу на вас чекає захоплива розповідь про їхню підрослу доньку Лізу, яка зараз вражає всіх своєю красою та чарівністю.

Ліза Галкіна — дитина зіркового батька та матері-легенди сцени. Зростаючи в оточенні відомих родичів, вона вже на свої 9 років стала об’єктом захоплення для багатьох. Як і її ненька, дівчинка росте артистичною, пробує себе у музиці та навіть акторській майстерності. І нещодавно Алла Пугачова поділилася з прихильниками фотографією молодшої доньки, яка зібрала тисячі лайків і сотні відгуків на соціальних мережах.

Алла Пугачова замилувала мережу фотографією дочки Лізи

На своїй сторінці в Instagram, Примадонна періодично ділиться зі своїми підписниками спогадами та миттєвостями із свого життя, але ця публікація вразила багатьох. На фото Єлизавета виглядає чарівно і приголомшливо, і багато хто не міг уявити, наскільки вона вже виросла.

Дочка Галкіна має всі шанси стати новою іконою стилю та краси. Вона має весь потенціал вражати світ своєю красою, схожою на матір, і талантом, успадкованим від тата.

Алла Пугачова показала, який скромний День народження у її дітей цього року
Алла Пугачова з родиною

Батьки Лізи завжди були дуже обережними стосовно її особистості та захисту від суспільного виміру, але нещодавнє відкриття від Алли Пугачової дозволило їй зробити свою доньку об’єктом гордості та любові. Здавалося б, важливою метою її батьків є дати їй найкраще, щоб вона виросла щасливою.

Вражаюча зовнішність Лізи Галкіної несумнівно відкриває нові перспективи для неї в майбутньому. Можливо, ми свідками народження нової зірки шоу-бізнесу, яка буде долати вершини, так само як її знамениті батьки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини