Дочку показувала, а як виглядає єдиний син: Алла Пугачова похизувалася підрослим спадкоємцем від Галкіна

Алла Пугачова руйнує всі стереотипи про материнство та показує, що навіть після 70 можна плекати дітей.Як виглядає коханий син Примадонни, в якого вона вкладає всі сили?

Радянська естрадна легенда, Алла Пугачова, разом зі своїм чоловіком, відомим гумористом і шоуменом Максимом Галкіним, недавно поїхала з Ізраїлю через загострення конфлікту з Палестиною. У цей складний час зіркова пара все одно продовжує ділитися миттєвостями сімейних радощів зі своїми прихильниками. Видно, що знаменитості не збираються опускати руки та продовжують думати про майбутнє.

Максим Галкін привів свого сина Гаррі до мотузкового парку
Алла Пугачова показала, як виглядає її єдиний син

Гаррі Галкін: радість та щастя Алли та Максима

Алла Пугачова та Максим Галкін об’єднали свої життя, і привели у світ двох чудових дітей — Гаррі та Лізу. Зіркова пара завжди пишалася своєю сім’єю та робила все можливе, щоб діти виростали в здоровому та щасливому середовищі. Нещодавно Примадонна поділилася фотографіями своїх молодших наступників на своїй особистій сторінці в Instagram. У цих знімках простежується щасливий та рідний для серця момент, який так важливий для кожної сім’ї. Видно, якими радісними та оптимістичними зростають малята.

Алла Пугачова показала, як виглядає її єдиний син

Син зірки росте копією свого тата, але до світу шоу-бізнесу хлопчика, схоже не тягне, адже він більш надає перевагу навчанню. Любить також спорт та екстрим. Цікаво, що назвали його, як казкового персонажа. Так забажали батьки. Проте, під час хрещення нарекли все ж таки за православним каноном Ігорем.

Публікація Алли Пугачової викликала хвилю підтримки та визнання серед її прихильників. Щоправда, на фан-сторінках, адже зірка сховала коментарі під своїми публікаціями. Фанати висловили свою радість від того, що сім’я Пугачової та Галкіна в здоров’ї та добробуті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини