Максим Галкін показав фото підрослої дочки від Алли Пугачової: вижала з мами всі гени вроди і таланту

Максим Галкін — щасливий батько двох діток. Нещодавно чоловік Алли Пугачової показав свою гордість — донечку Лізу, яка вже підростає та стає справжньою дівчиною.

Світ шоу-бізнесу завжди цікавить шанувальників, а коли йдеться про родину відомих артистів, увага стає подвійною. Максим Галкін, комік та телеведучий, нещодавно вразив своїх прихильників милою фотографією своєї доньки, разом яку він виховує із легендарною Примадонною Аллою Пугачовою.

На чарівній світлині симпатична дівчина сидить на просторому дивані, скромно усміхаючись. У класичних джинсах та білих блузах вона виглядає неймовірно стильно та непосильно чарівно, як справжня наступниці музичної ікони та талановитого гумориста.

Сам же зірковий чоловік не приховує, що його Єлизавета дуже схожа на свою зіркову матусю Аллу, успадкувавши від неї генетику не тільки вроди, а й таланту. Вона вже росте дуже артистичною, грала у шкільних спектаклях та знімалася з татом у рекламі. Чи будуть знамениті батьки просувати свою маленьку принцесу далі по кар’єрній драбині у шоу-бізнесі — час покаже.

Стоїть відзначити, що Максим Галкін і Алла Пугачова не тільки мають обдаровану дочку, але також дбають про виховання свого маленького сина Гаррі. Цікавим фактом залишається, що діти є народженими у 2013 році в результатах сурогатного материнства. Втім, це нічого не означає для зірок. Для них це рідні і такі кохані власні дітки.

Максим Галкін привів свого сина Гаррі до мотузкового парку
Максим Галкін показав, як підросла його з Пугачовою дочка

Нагадаємо, що від початку агресивних дій росії в Україні, сім’я Галкіних-Пугачових прийняла рішення про переїзд на постійне місце проживання в Ізраїль, проте, на сході також почалася війна і знову за Сектор Гази. Знаменитості знову були змушені переїздити. Вони не коментують, чи повернуться до держави євреїв знову.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини