Шуба, вінтажні сережки та золота сукня: як виглядає колишня Кличка, яка народила йому трьох дітей (ФОТО)

Відомий український спортсмен, а нині мер Києва Віталій Кличко перебував в офіційному шлюбі лише раз. Що відомо про колишню дружину знаменитого діяча?

Віталій Кличко, відомий український спортсмен і політичний діяч, за своє життя лише раз перебував у шлюбі. Як змінилась колишня дружина Віталія Кличка Наталія Єгорова після їхнього розлучення?

Як зараз виглядає Наталія Єгорова

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська співачка, модель та блогерка не припиняє ділитись подробицями свого життя. Знаменитість радо показує шанувальникам, як минають її дні. Так, наприклад, нещодавно Наталія Єгорова відвідала церемонію нагородження Bambi Award, що минула у середині листопада у Мюнхені.

Відома українська модель та артистка Наталія Єгорова показала, як живе за кордоном
Відома українська модель та артистка Наталія Єгорова показала, як живе за кордоном

Зірка навідалась на німецький світський захід у вишуканій вечірній сукні золотого кольору, зі стильною короткою зачіскою та трендовими аксесуарами. Волосся Наталії Єгорової було вкладене у дрібні кучері, завдяки чому вдалось зробити акцент на відкритих плечах сукні. Масивні сережки у вухах знаменитості лише підкреслили вишуканість її образу.

Нагадаємо, що про розлучення Віталія Кличка та Наталії Єгорової стало відомо у серпні минулого року. Наприкінці літа 2022 знаменитий український спортсмен у минулому та мер Києва нині в інтерв’ю для видання “Бабель” розповів, що вони з дружиною прийняли рішення розірвати шлюб. Знаменитість зазначив, що це не має бути особливим подивом або сумною новиною для громадськості з однієї причини.

Що відомо про розлучення Наталії Єгорової з її чоловіком Віталієм Кличком
Що відомо про розлучення Наталії Єгорової з її чоловіком Віталієм Кличком

Річ у тім, поділився з журналістами мер Києва, що вони з Наталією Єгоровою вже давно живуть у різних країнах. Так, Віталій Кличко продовжував і продовжує свою професійну діяльність в Україні, а ось його вже колишня дружина знайшла себе та своє призвання у Німеччині – саме там вона наразі й живе. Варто зазначити, що у колишнього подружжя залишилось троє спільних дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини