Взяв все найкраще від батька: Тіна Кароль похизувалася своїм вже дорослим сином на честь його іменин

Днями син Тіни Кароль Веніамін Огір відсвяткував свій день народження. Хлопцеві виповнилося 15 років і він став справжньою копією свого покійного батька.

Тіна Кароль та Євген Огір будували свої стосунки і, здавалося б, все мало бути ідеально, наче в казці. Пара планувала прожити разом все життя, але в долі були на цей союз свої плани. Чоловік захворів онкологічним захворюванням і помер в лікарні, про що Тіна дізналася під час одного зі своїх концертів. Зірка вирішила продовжити концерт як ні в чому не бувало і присвятила своє життя синові Веніаміну.

Зірка вирішила показати, яким дорослим та красивим є її син. Співачка опублікувала відео з Веніаміном, на якому вони позують в парних образах – мама та первісток обрали для зйомки джинсовий одяг. Тіна доповнила стильне вбрання чорним топом і легким макіяжем, а Веніамін обрав для себе білу футболку під джинсову сорочку.

Тіна Кароль показала свого красеня-сина
Тіна Кароль показала свого красеня-сина

У своїх інтервʼю Тіна Кароль каже, що її син – головний чоловік в її житті, який займатиме лише перше місце в серці співачки. Попри такі заяви про прихильність до свого сина – Тіні частенько приписують романи з іншими відомими чоловіками. Зовсім нещодавно Мережею ширилися чутки про те, що співачка закрутила роман зі своїм музикантом, але ця думка так і не знайшла свого підтвердження.

Користувачі Мережі приєдналися до привітань Веніаміна Огіра і звернули увагу на красу хлопця. На думку більшості в майбутньому зірковий син буде справжнім серцеїдом, оскільки йому вдалося перейняти від свого батька та матері лише найкращі риси зовнішності. З першого погляду здається, що хлопець – точна копія батька, але придивившись можна розпізнати знайомі приємні риси обличчя самої Тіни Кароль.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини