51-річний Ектор Хіменес-Браво засвітився у костюмі Адама: фанатки у захваті, Ольга Мартиновська промовчала

Ектор Хіменес-Браво потішив прихильниць новою світлиною в Інстаграмі. Ефектний кухар показав, що навіть після 50-ти років можна бути у відмінній спортивній формі.

Соціальні мережі кишать контентом та фото, які здатні вразити й здивувати глядачів. Нещодавно 51-річний кухар та зірка кулінарного шоу “МастерШеф”, Ектор Хіменес-Браво, вирішив змусити своїх підписників говорити про себе, представивши щось зовсім несподіване і відверте, як для знаменитості його рівня.

Спортивне тіло в центрі уваги

Несподівано популярний чоловік вирішив поділитися з прихильниками своїм спортивним тілом, позувавши в самих трусах. Зображення, здається, має на меті підкреслити не лише фізичну форму знаменитості, а і його вміння ефектно позувати на камеру. Хіменес-Браво не соромитися показати, завдяки чому він підтримує спортивну фігуру навіть у п’ятидесяті роки, і це, звісно — спорт та здорове харчування.

Ектор Хіменес-Браво похвалився сталевим пресом на фото

Проте, як хтось трапляється в соцмережах, ці світлини швидко зникло з зіркового профілю. Після того, як прихильники встигли побачити та висловити свої коментарі захоплення, сторіз Ектора зникли із загального доступу.

Цікаво, що ніяк не реагує на сміливі публікації колеги Ольга Мартиновська, яка вже чимало років знайома, а також співпрацює з Хіменесом-Браво. Після того, як шанувальники побачили, що стосунки зірки з Володимиром Ярославським охолонули, їй почали приписувати роман саме з популярним колумбійцем.

Ектор розповів про знайомство з молодою дівчиною
Ектор розповів про знайомство з молодою дівчиною

Втім, жодна зі сторін не коментує свої відносини за лаштунками знімального процесу кулінарного реаліті, хоча й сам Ектор минулого року прямо говорив, що має половинку.

Нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво досі носить статус холостяка та не поспішає одружуватися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини