Вже не маленька дівчинка: Аліна Гросу похизувалася розкішною фігурою в шубі – “Нема що показувати”

Аліна Гросу вже тривалий час проживає в Сполучених Штатах Америки. Життя зірки вмить кардинально змінилося і зовнішний вигляд співачки відкрито про це говорить.

Багато користувачів Мережі памʼятають Аліну Гросу як маленьку дівчинку, яка співала веселу пісню про бджілку, але це було дуже давно і ця маленька дівчина вже давно виросла. Тепер Аліна Гросу знімається для відкритих фотосесій у досить сміливому стилі і не соромиться показувати результати зйомки у соціальних мережах.

Цього разу співачка опублікувала серію фото в чорно-білому кольорі, де позує для фотографа у стильній величезній шубі, чорному купальнику та колготках. Загальний образ зірка доповнила макіяжем зі стрілками та нафарбованими губами, а також розкішним пухнастим хвилястим волоссям, яке було зібране в боковий хвіст.

“Майже передноворічний фотосет, бо я одягла шубу. До речі, вже давно не чула у свій бік слів по типу “крім тіла нема що показувати?”, але хочеться ризикнути”, – жартома пише Аліна.

Аліна Гросу у сміливому образі
Аліна Гросу у сміливому образі

На деяких фотографіях Аліна позує вже без шуби. На зміну їй прийшов дивакуваний піджак, від якого залишилися лише рукава та комірець, але це все одно виглядає дуже вишукано та стильно. Прихильники співачки не жарт бути вражені такою сміливістю дівчини, про що написали у коментарях. Схоже, Гросу стала для них справжнім відкриттям зі сторони жіночності та привабливості.

Аліна Гросу приміряла на себе дуже сміливий образ
Аліна Гросу приміряла на себе дуже сміливий образ
  • “Наша українська Мерлін Монро”,
  • “Дуже гарна та тендітна, після того як розійшлася з російський актором набагато краще виглядаєш. Тоді було відчуття що ви щось вживаєте (ці жахливі парики, якийсь стиль одягу типу мамина спідниця)”,
  • “Анджеліна Джолі в порівнянні з тобою нервово палить в стороні!”, – пишуть прихильники співачки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини