Катя Осадча вагітна вчетверте та приховує живіт за бабусиними светрами: дружина Горбунова засвітила головне

Катя Осадча готується до поповнення? Зірка показала нове відео, де засвітила зовсім нестандартний для такої екстравагантної зірки, як вона образ.

У світі шоу-бізнесу кожен крок зірки аналізується та обговорюється публікою, інколи здогадки фанатів виявляються вірними. Нещодавно у мережі почали розходитися чутки, які стверджують, що відома телеведуча Катя Осадча готується стати матір’ю вчетверте. І хоча сама популярна білявка утримується від коментарів, публічність не залишила цього поза увагою.

Всю свою кар’єру Катя Осадча, мати трьох дітей, обирає образи, які дозволяють їй зберігати таємницю щодо свого можливого вагітного стану. Дружина Горбунова — справжній професіонал своєї справи та знає, що завжди має бути на висоті у кадрі, а її прихильники заслуговують на сюжет найвищого класу.

Прозорий манікюр на прикладі Катерини Осадчої
Катя Осадча розбурхала чутки про свою четверту вагітність

Проте, у мережі зірка намагається бути, так би мовити, ближчою до народу та ділиться особистим. Нещодавно ведуча з’явилася у новому об’ємному светрі, який став об’єктом уваги шанувальників. Цей стиль одягу нагадав прихильникам той, який Катя обирала у 2021 році, коли чекала свою третю дитину.

Саме в тому періоді Осадча ведуча встигла заявити про своє бажання народити ще одну доньку, а пізніше про відсутність готовності усиновлювати діток. Вона відверто ділилася своїми почуттями від материнства та розповідала про свої радості та турботи. У коментарях одразу відзначили:

“Катя вагітна вчетверте?? Знов живіт ховає під нетиповими для неї бабськими светрами”

Зірка лишила все без уваги.

Будемо спостерігати, як розкриватиметься цей етап у житті Каті Осадчої та чекаємо на новини від самої героїні цієї історії. Нехай цей період буде для неї повний радості та щастя, незалежно від того, чи стануть чутки реальністю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини