Софія Ротару публічно привітала захисників з 6 грудня зворушливою листівкою: “Дякуємо за свята”

Зіркова легенда Софія Ротару перервала мовчання та опублікувала у сторіз привітання з Днем Святого Миколая та Днем Збройних сил України. Як же ж артистка вирішила висловити свої почуття?

6 грудня легендарна українська співачка Софія Ротару вразила своїх шанувальників у мережі зворушливою листівкою, в якій вона висловлює вдячність захисникам. Важливо відзначити, що це рідкісний випадок, коли зірка виходить у публічний медійний простір, адже останнім часом вона не з’являється на світських заходах, не дає великих концертів та навіть з 2022-го року не оновлює фото у стрічці.

На листівці, розміщеній у сторіз в Інстаграмі, написано:

“Дякуємо за дива. Дякуємо за свята”.

Софія Ротару подякувала захисникам у День Збройних сил України

Ці виразні слова відзеркалюють її повагу та підтримку для захисників, які працюють на благо країни, особливо в часи важких подій, як нині.

Проте, нещодавно ім’я Софії Ротару стало обговорюваним у зв’язку з непідтвердженими нею самою звинуваченнями. Відповідно до інформації, яка з’явилася у виданні “Obozrevatel” з посиланням на інсайдерів з близького кола сім’ї знаменитості, вона начебто допомогла своєму дорослому онуку призовного віку виїхати за кордон.

Софія Ротару з онуками

Анатолій (так звати онука зірки), відомий як улюбленець співачки, і це, за словами джерела, бабуся для нього готова буквально на все. Інсайдери твердять, що саме Ротару взяла на себе витрати та всю іншу необхідну підтримку для його виїзду за кордон під час повномасштабної війни. Також при наявності сумнівів, зазначимо, що конкретні деталі цієї історії залишаються невідомими, а сама селебріті нічого не коментувала.

В мережі висловлюють різноманітні погляди та реакції на цю ситуацію. Деякі фанати висловлюють своє розчарування, вважаючи, що Ротару не має рації у такому вчинку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини