Андрій Джеджула показав свого сина від Санти Діполулос, який повернувся в Україну: повна копія батька

Відомий український ведучий Андрій Джеджула вже тривалий час не бачив рідного сина. Днями 15-річний хлопець повернувся в Україну, щоб провести час з батьком.

Особисте життя Андрія Джеджули залишає бажати кращого. Спочатку – короткі стосунки зі співачкою Сантою Дімопулос, а потім скандальне розлучення з Юлією Леус, яка забрала їхню спільну дитину і, за словами чоловіка, неохоче дає йому бачитися з рідною донькою. Також в чоловіка є вже майже дорослий 15-річний син від Санти Дімопулос Даніель, який приїхав до батька в гості.

Хлопець вже 2 роки не був в Україні. З початком повномасштабного вторгнення було прийняте рішення про те, що хлопчик не буде приїздити в Україну через великі ризики, але зараз все змінилося і Джеджула-молодший відпочиває з батьком у столиці. Відповідне відео шоумен опублікував на офіційній сторінці у соціальних мережах.

“Тиждень не говорив з вами, бо були важливі справи!”, – підписав відео Андрій.

Андрій Джеджула показав свого сина
Андрій Джеджула показав свого сина

На відео чоловік розповідає, що головною причиною його відсутності був приїзд коханого сина, який цілих 2 роки не був в Україні. Також ведучий показав, що вони з сином займаються кулінарними справами – на кухні включено аж 4 комфорки, на яких щось вариться, смажиться та парує. Син Даніель виглядає дуже задоволеним та щасливим разом зі своїм батьком, але користувачі Мережі такого воззʼєднання не оцінили.

“Не розумію. Як у вас є можливість зробити так, щоб діти були в безпеці – для чого їх привозити сюди? Я сама живу в Запоріжжі, страшно, жити можна, але головне – щоб діти цього не бачили!”, – пише жінка.

Решта прихильників були вражені схожістю сина і батька і подякували Андрію за відмінну комунікацію з сином.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини