58-річна Ассія Ахат позувала біля ялинки у сміливому образі: навіть 18-річні не можуть дозволити собі такого

Відома українська скрипалька Ассія Ахат несподівано показала свою свіжу фотографію. Знаменитість продемонструвала, як виглядає насправді у свої 58 років.

Ассія Ахат здобула популярність багато років тому. Хоча сьогодні артистка та скрипалька вже не так активно виступає та приділяє більше уваги особистому життю, шанувальники все ще пам’ятають про свого кумира з 2000-х. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка опублікувала нову публікацію. Ахат показала, як виглядає сьогодні – завдяки сміливому образу знаменитість підкреслила свою спортивну фігуру.

Як виглядає Ассія Ахат зараз

У своєму Інстаграм-блозі скрипалька показала підписникам фотографію, на якій позує в наряді у чорних кольорах. Знаменитість одягла чорні штани спортивного стилю, а доповнити образ вирішила сміливою кофтинкою з вирізами посередині. Завдяки незвичайному крою можна було побачити ідеальний живіт артистки – такою підтягнутою фігурою у 58 років можуть похизуватись не всі.

Відома українська скрипалька Ассія Ахат несподівано показала, як виглядає її фігура у 58 років
Відома українська скрипалька Ассія Ахат несподівано показала, як виглядає її фігура у 58 років

До слова, на опублікованій нещодавно фотографії можна було помітити ще одну цікаву деталь – новорічну ялинку знаменитості. Ассія Ахат прикрасила її незвичайними іграшками. З огляду на свою професію артистка обрала прикраси для ялинки у формі нот і музичних інструментів. На різдвяній красуні зеленого кольору можна було також помітити іграшки з фотографіями – самої артистки та її родини.

Ассія Ахат опублікувала нову фотографію на особистій Інстаграм-сторінці
Ассія Ахат опублікувала нову фотографію на особистій Інстаграм-сторінці

Опублікувати новорічний допис Ассія Ахат наважилась не просто так. В описі до нової фотографії знаменитість порадила своїм шанувальникам у період різдвяних і новорічних свят дозволити собі перезавантажитись і відпочити. За словами артистки, саме для цього і створені Різдво та Новий рік – аби приділити час собі та своїм близьким, а також набратись веселих і позитивних емоцій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини