Дружина Сергія Бабкіна вперше за тривалий час показала всіх дітей разом: “Я таке бачу вперше” (ФОТО)

Дружина Сергія Бабкіна Сніжана вперше за тривалий час вийшла на прогулянку з усіма своїми дітьми. Зірка вирішила поділитися милими кадрами в Мережі.

Станом на сьогодні родина українського артиста перебуває у Сполучених Штатах Америки. У своїх соціальних мережах дружина Сергія Бабкіна активно показує життя за кордоном і не забуває показати своїх дітей. Днями зірка відправилась на прогулянку з ними і, звісно, не забула зробити звіт перед прихильниками в Інстаграмі.

Бабкіна показала, яка атмосфера царює в одному з торговельних центрів Нью-Йорка. Як виявилося, для американців є нормою те, що прямісінько в самому ТЦ розташований гірськолижний комплекс. Така знахідна не на жарт здивувала жінку.

“Я таке бачу вперше! І це торговельний центр”, – написала Сніжана.

Сніжана Бабкіна показала, як проводить час з дітьми
Сніжана Бабкіна показала, як проводить час з дітьми

Також жінка показала кілька розваг, розташованих на території торговельного центру – іграшковий тигр, на якому можна покататися та величезний магазин іграшок підкорили увагу малечі. Під кінець своєї подорожі Бабкіна опублікувала спільне фото зі своїми дітьми на одному з оглядових майданчиків.

Сніжана Бабкіна показала, як проводить час з дітьми
Сніжана Бабкіна показала, як проводить час з дітьми

Сам Сергій бабкін зараз активно дає благодійні концерти. Спочатку чоловік отримав велику хвилю хейту через свою нову пісню “Зрада”, а потім стало відомо, що артист співає пісні російською мовою на Балі. Головний пліткар країни Богдан Беспалов припускає, що через такий репертуар до українського артиста нерідко приходять на концерт “хороші росіяни”, які не проти відпочити та послухати знайому для них музику.

Користувачі Мережі не в захваті від такої діяльності і рекомендують чоловікові не повертатися в Україну, а налагодити звʼязки з росіянами. Сам Сергій на такі закиди не реагує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини