“Син”: Михайло Кацурін показав милий кадр з сином на своєму таємному весіллі з Надею Дорофєєвою

Міша Кацурін не дуже часто показує своїх дітей у соціальних мережах. Нещодавно чоловік поділився милим фото зі своїм сином під час власного таємного весілля.

Михайло Кацурін і Надя Дорофєєва в червні 2023 року зіграли таємне весілля. Стосунки пари стали справжньою несподіванкою для прихильників пари Дантес-Дорофєєва, тому на новоспечених закоханих полилося чимало хейту. Як би там що не було, але коханці не піддалися впливу громадськості і вирішили зіграти весілля, про яке стало відомо вже після проведення святкування.

Повний список гостей досі залишається невідомим, але в Мережі “гуляють” фотографії образів подружжя. Надя Дорофєєва обрала для себе стильну сукню українського виробництва, яку для неї пошили на замовлення, а чоловік вирішив одягнути класичний костюм, доповнивши образ незмінним атрибутом свого гардеробу – кепкою.

На офіційній сторінці Міши Кацуріна можна побачити підбірку рандомних фото з галереї. Останнім часом це дуже популярна практика серед блогерів та відомих людей – артисти публікують фотографії зі своєї галереї в телефоні, які були зроблені в різні місяці та періоди життя і коротенько описують, що є на фото, або за яких умов був зроблений знімок.

Міша Кацурін показав фото з сином
Міша Кацурін показав фото з сином

Почав Кацурін свою підбірку з фотографії з сином. На чорно-білому фото можна побачити, як чоловік ніжно цілує свого сина в лоб, присівши біля нього. Знімок артист підписав лаконічно і дуже просто:

“Син.”

Одна з користувачок Мережі написала, що таке фото дуже схоже на змагання з Володимиром Дантесом. Мовляв, чоловік хоче показати, що він любить своїх дітей більше, ніж екс-чоловік Наді Дорофєєвої, але Міша на такі коментарі увагу зовсім не звертає і показує своє життя таким, як воно є насправді.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини