Потап вперше зняв у кліпі свого вже дорослого 15-річного сина: “Хлопчики не слухають своїх тат”

Український репер Потап досить рідко показує власного сина, але днями чоловік опублікував новий пост з закуліссям зйомок кліпу, в якому вирішив задіяти свого 15-річного сина.

Відомий український репер та продюсер Потап тривалий час перебував у шлюбі з Іриною Горовою і в подружжя народився син Андрій. Чоловік дуже рідко показує свого спадкоємця у соціальних мережах, але днями артист поділився новиною про зйомки нового кліпу, в якому прийняв участь сам син чоловіка. 15-річний хлопець має всі шанси стати справжньою зіркою, а відомі батьки вже дбають про його власний імідж.

В описі під фото Потап поділився роздумами про виховання дітей. Чоловік каже, що якщо хтось хоче навчити свого сина якимось потрібним речам, то потрібно показати, як правильно робити і дитина буде брати з вас приклад. Найкращим варіантом буде перетворення науки на імпровізовану гру з дитиною. Таким чином підліток краще розумітиме серйозні речі, про які не завжди хоче чути під час серйозної з ним розмови.

“Хлопчики не слухають своїх тат, вони спостерігають за ними. Коли перетворюєш весь процес на гру – стає дуже цікаво. Я чудово провів час, працюючи з сином, це неймовірне відчуття – бути на одній хвилі зі своїм сином”, – розповідає артист.

Потап показав свого 15-річного сина
Потап показав свого 15-річного сина

Також Потап розповів, що скоро буде нова музика, яка буде кращою, ніж його попередні творчі надбання. Прихильники у коментарях зазначили, що 15-річний Андрій справжній красень і дуже схожий на свою зіркову маму.

  • “Росте майбутня українська зірка! Буде хорошим помічником зірковому батькові”,
  • “Це досить цікаво”,
  • “Татові моменти! Бажаю вам бути сильною людиною і робити добрі справи разом! Це дивовижні почуття, успіхів у нових проєктах!”, – пишуть прихильники.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини