“Я обираю приватність”: солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька прокоментувала свої нові стосунки

Олександра Заріцька приховує свої стосунки від публіки, але погодилась дати кілька коментарів з цього приводу. Невже вона розповіла, хто став її бойфрендом?

Одна з тренерок шоу “Голос країни-12” та солістка українського гурту “KAZKA” Олександра Заріцька роповіла про свого хлопця трішки більше, ніж завжди. Співачка не раз наголошувала, що вона не любить публічність стосунків, тому намагається цю тему не починати, але деколи все одно хочеться поділитись радістю про своє майже сімейне щастя.
Олесандра перебуває у стосунках з музикантом-початківцем та motion-дизайнером HAWX Павлом Тараненком. Єдине, про що розповіла співачка – це те, що вона думає про те, щоб більше показувати свого молодого чоловіка.

Скрін з відео співачки
Скрін з відео співачки

“Про мене можна сказати, що я ще та зануда, якщо це стосується мого особистого життя. Та є такі моменти, коли я публікую миле фото в соціальних мережах, або прошу його зняти зі мною якийсь ТікТок”, – поділилася відвертими думками Олесандра.

Заріцька сказала, що вона в майбутньому буде більше розповідати про стосунки, але поки ця тема є для неї чимось закритим та дуже особистим.

Зауважимо, що співачка нещодавно схудла на цілих 12 кілограмів за 5 тижнів участі у проєкті “Танці з зірками”. Це все було зроблено для того, щоб її парнер по танцю не відчував дискомфорту під час виконання підтримок. Всього співачка схудла на 20 кілограмів та сказала, що їй без них значно краще, адже вони їй добряче заважали.

Фото до\після схуднення
Фото до\після схуднення

Прихильниками Олександри також дуже сподобалось її перевтілення:

“Отакої! Танці справді йдуть на користь, треба й мені записатися”,
“Ну, красуня, відразу видно, що стала щасливішою та здоровішою”,
“Ви так схудли! Були красунею, а стали це кращою”, – пишуть фанати Олександри.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини