Без макіяжу та у вузьких штанях: 73-річна Алла Пугачова показала рідкісне фото із Ізраїлю

Нещодавно Максим Галкін та Алла Пугачова відзначили річницю. Вони вже 21 рік разом. На честь цього свята вони зворушливо привітали одне одного в інстаграм. А відома співачка встигла вразити своїх фанатів цікавим зовнішнім виглядом.

Нещодавно зіркове подружжя Алли Пугачової та Максима Галкіна відзначили 21 рік разом, на що привітали одне одного зворушливими дописами на своїх інстаграм-сторінках. Шанувальники пари одразу помітили, як змінилася відома співачка.

Невдовзі після 24 лютого подружжя разом з дітьми переїхало в Ізраїль. Поки Максим Галкін їздить країнами зі своїм світовим турне, Алла Пугачова займається облаштуванням дому та доглядає за зірковими двійнятами пари.

Після переїзду пара не часто публікувала нові світлини, тому шанувальники чекали на них з усе більшим нетерпінням. Однак, на 21-у річницю вони не могли не нагадати про свою любов партнерові.

Відома артистка Алла Пугачова на опублікованій світлині вразила фанатів своїм зовнішнім виглядом. Вона елегантно сидить у кріслі у джинсах світло-блакитного кольору, що облягають, та в картатій сорочці з вишивкою. Також фанати одразу помітили, що відома співачка на фотографії без макіяжу та вражає природною красою. Алла Пугачова позує біля квітів, які їй подарував чоловік.

З опису під цим фото співачки помітно, що вона сумує за коханим, адже він наразі перебуває у світовому турне з концертами.

Максим Галкін натомість опублікував фото з їхнього рідкісного спільного виступу на концерті. Але підписав він цю світлину доволі чуттєво:

“21 рік разом — люблю тебе сьогодні, як і в перший рік, і ще трохи більше”.

Як зародилася ця історія кохання?

Вони познайомилися ще 2001-го року. Тоді ініціатором знайомства майбутньої пари став колишній чоловік Примадонни Філіп Кіркоров. Як розповів Максим Галкін, іскри з першого погляду не було, ба більше — пара витратила декілька місяців, щоб розібратися у своїх почуттях. Після цього Алла Борисівна не могла позбутися відчуття, що знала пародиста ще задовго до зустрічі.

Відтоді вони почали часто бачитися та багато розмовляти, через що Максим не витримав та зізнався у своїх почуттях Примадонні. Вона, звісно ж, відповіла взаємністю. Пара довго приховувала свій роман через значну різницю у віці — 27 років. Проте, згодом вони розповіли все публіці та витримали навалу критики.

Одружилися Алла Пугачова та Максим Галкін 23 грудня у 2011-му році, проживши 10 років у цивільному шлюбі.

Фото з весілля пари
Фото з весілля пари

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини