11-річний син Стоцької, який був схожий на Кіркорова, став повною копією співака

Вже не перший рік ходять чутки про минулий роман Кіркорова з Анастасією Стоцькою. Нещодавно, Анастасія опублікувала фото свого сина, яке шокувало схожістю з Кіркоровим.

На початку нульових Філіп Кіркоров займався просуванням Анастасії Стоцької як артистки та співачки. Подейкують, що у них тоді був бурхливий роман, що закінчивсчя вагітністю співачки. Кіркоров жодного разу не давай спростовуючих коментарів, але й підтверджувати не поспішає.

Сьогодні артист розповідає, що в нього й справді були почуття до Стоцької, але не такі, як в чоловіка до жінки, а дещо інші.

Стоцька та Кіркоров були дуже близькі
Стоцька та Кіркоров були дуже близькі

“Тоді я ще був у стосунках з Аллою, я не міг себе так поводити, хоч я розумів, що наш шлюб вже добігає кінця. Стоцька – це було щось неймовірне у моєму житті. Якби ми були як пара, то я впевнений, що ми б відсвяткували 20 років разом у цьому році”, – розповідає естрадний артист.

Анастасія Стоцька була двічі у шлюбі. У другому шлюбі вона народила двох дітей від Сергія Абгаряна – сина Олександра та доньку Віру. Подейкують, що спадкоємець співачки дуже схожий на Філіпа Кіркорова. Він не здивований таким чуткам і коментує по-своєму:

“Ви навіть не можете собі уявити, на скільки сильно ми кармічно були пов’язані. Настя мене рятувала від неминучого”, – каже артист.

Син Олександр точна копія Кіркорова
Син Олександр точна копія Кіркорова

Станом на сьогодні, Філіп самотній. Він не раз говорив про те, що йому нормально й самому, без дружини. У нього є діти, тому з ними не засумуєш.

“Хто зна, можливо я колись зустрінусь з Шер і вона закохається в мене. З молодих дівчат нашої сцени мені подобається Катя Варнава, Клава Кока, Марі Краймбері. В Ольгу Бузову теж гріх не закохатися. Я б на Варнаві одружився, але вона вже зайнята іншим чоловіком”, – поділився відвертощами артист.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини