“Слава Україні”: акторка Віра Фарміга увімкнула під час концерту у Нью-Йорку сигнал повітряної тривоги

Після 24 лютого майже весь світ виступив на захист та підтримку України. Однак, не всі здогадуються та розуміють речі, до яких ми вже встигли звикнути. Наприклад, сигнал повітряної тривоги.

Після початку повномасштабного вторгнення увесь світ сколихнувся та об’єднався навколо України. Майже кожна людина принаймні трохи знає про те, що відбувається на теренах нашої держави, та намагається підтримати, як може, та залучити можливий максимум допомоги від інших людей.

Дехто проводить доброчинні акції, хтось постійно донатить та підтримує нас інформаційно, а хтось діє трохи екстравагантніше.

Нещодавно американська акторка, яка має українське походження, Віра Фарміга увімкнула сигнал сирени під час концерту в Нью-Йорку. Відео з цим дійством вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На відеофрагменті виступ знаменитості на концерті Академії Року у Нью-Йорку.

Віра Фарміга гучно та впевнено виголосила зі сцени, що вони проти війни та не проти тих політиків, які підтримують повномасштабне вторгнення та виправдовують дії окупантів.

Але найбільше шанувальникам та глядачам з України сподобався момент, коли Фарміга в кінці виголосила “Слава Україні!” українською мовою.

Реакції Мережі на це відео

У коментарях під виступом з підтримкою фанати написали “Героям Слава!” та виразили вдячність за підтримку України різними мовами:

  • “Любимо тебе, Віро! Потужна енергетика”.
  • “Наша українка! Ви така гарна та мила людина! Бажаємо добра та щастя Вам та Вашій родині”.
  • “Дякуємо за Вашу підтримку! Ви неймовірна”.

Як Віра Фарміга підтримувала нас раніше?

Американська акторка долучилася до роботи над проектом #WitnessingTheWar (“Свідок війни”). Вона озвучила сьому серію про історію сім’ї, яка вижила після удару ракетою по торговельному центру в Кременчуці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини