Даша Квіткова з “Холостяка” розповіла, як її шлюб з Добриніним ледве не розвалився: часто сварилися

Даша Квіткова та Микита Добринін — зіркова пара, яка усе ж таки залишилась разом після завершення шоу "Холостяк", на відміну від інших переможниць та колишніх холостяків. Однак, і в них усе не було так просто.

Даша Квіткова, яка стала переможницею дев’ятого сезону романтичного шоу про пошуки кохання “Холостяк”, попри традицію пар-переможців, усе ж таки залишились разом з холостяком того сезону Микитою Добриніним.

Минулого року в подружжя з’явився син Лев. Наразі вони думають про те, щоб завезти другу дитину. В одному з випусків програми “ЖВЛ” дівчина відверто зізналася, що вони з чоловіком намагаються завести брата чи сестру синові, однак їм це не вдається через постійні стрес та переживання дівчини.

За крок до розриву або як пара змогла втримати шлюб?

Здавалось, Даша Квіткова та Микита Добринін — одна з найщасливіших молодих пар українського шоубізнесу. Однак, ніхто не застрахований від тяжких періодів у стосунках. Не винятками стало й це знамените подружжя.

Як зізнається Даша Квіткова, вони з чоловіком часто сварилися через різні дрібниці, а дійти порозуміння не могли. Тоді молоде подружжя звернулося по допомогу до психотерапевта. Саме він допоміг подолати їм цю кризу в стосунках.

“У ті моменти, коли у нас починалась сварка, ми чудово розуміли, що не хочемо цього», – розповідає Квіткова.

Така неприємна ситуація з постійними недорозуміннями повторилась знову, коли в Даші та Микити з’явилась дитина. Вони не хотіли, щоб їм хтось допомагав, бо бажання розібратися у всьому самим переважило.

“Коли ти не спиш і не їси, як слід, ти постійно нервуєш. Від цього першочергово нервує дитина, і ви з чоловіком починаєте сваритись. Я нині розумію, що коли з’явиться друга дитина, я вже не буду робити з себе “героя” і розповідати, що не потребую допомоги», – зізнається Даша Квіткова.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини