Сплагіатила образ: співачка СолоХа звинуватила Олю Полякову у плагіаті на “Танцях з зірками” у Грузії

Оля Полякова потрапила в новий скандал. Інша українська співачка СолоХа звинуватила свою колегу в крадіжці її образу на грузинських "Танцях з зірками".

Оля Полякова, надихнулася прикладом Джамали, яка взяла участь у польських “Танцях з зірками”, аби привернути увагу до України, та долучилася до зйомок у грузинській версії танцювального шоу.

Оля Полякова з Максом Єжовим на грузинських "Танцях з зірками"
Оля Полякова з Максом Єжовим на грузинських “Танцях з зірками”

В одному з останніх випусків проекту Оля Полякова перевтілилася у добре відомий українцям образ Солохи з мюзиклу “Вечори на хуторі біля Диканьки”, написаного на основі твору Миколи Гоголя.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram виконавиця поділилася уривками з того виступу. Також Полякова написала, що ледве встигла на той ефір у грузинських “Танцях з зірками”, адже брала участь у зйомці фіналу “Голосу країни”, тому часу на дорогу було обмаль.

Однак, попри поспіх та переживання пропустити участь у цьому випуску “Танців з зірками” співачка вийшла на паркет зі своїм драйвовим партнером Максимом Єжовим.

Звинувачення у плагіаті

Проте, цей виступ зірки у “Танцях” отримав на лише схвальні коментарі. Українська виконавиця СолоХа, яка обрала цю героїню для перевтілення і виходу на сцену вже дуже давно, почала критикувати Полякову.

На своїй інстаграм-сторінці СолоХа звинуватила колегу в крадіжці. Проте, емоцій від “копіювання” цього образу учасницею танцювального проекту виявилось значно більше, тому СолоХа почала критикувати й сам виступ зірки.

Співачка СолоХа
Співачка СолоХа

Вона також розповіла, що в Полякової не достатньо легкості та пластичності, аби повністю перевтілитися в цей Солоху.

“Що за жах! Навіщо я це побачила? Їй, аби стати Солохою треба додати більше гнучкості й легкості, щонайменше! Проте, мама продемонструє тобі, бабусю, чиї чари сильніше. Це вже перебір. І кокошник тебе не врятує!” – емоційно відреагувала СолоХа.

Зазначимо, що Оля Полякова на ці звинувачення ще не відреагувала.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини