“Я б не змогла як Астаф’єва”: Слава Камінська розповіла, чому покинула Україну разом з дітьми

Співачка Слава Камінська проживає разом з дітьми в Нідерландах. Про істинну причину свого переїзду дівчина розповіла публіці зовсім нещодавно.

Слава Камінська разом з дітьми проживає в Нідерандах. Вона отримує велику хвилю негативу, через те, що вона покинула рідну землю, але співачка змогла пояснити, чому вона зробила такий не простий крок. За її словами, вона турбується про безпеку своїх дітей.
Вона має в планах повернутися в Україну відразу після оголошення перемоги над росією, а поки буде залишатись з дітьми у безпечнішому місці.

Слава Камінська зі своїми дітьми
Слава Камінська зі своїми дітьми

“У мого сина Леона на фоні цих подій почалися серйозні панічні атаки. Він лякався взуків, що були схожі на будь-яке дзижчання. Як тільки чув щось подібне, то відразу починав плакати, як не в себе, а я не могла його зупити або стримати від сліз. Страшно уявити, що було б з ним, якби він почув звук сирен, це б його налякало ще більше. Донечка також плаче, що хоче до своїх друзів, до дівчат, побачити вчителів та жити нормальним життям. Я вірю, що це скоро закінчиться”, – розповідає Камінська.

Зараз вона намагається влаштувати повноцінне життя своїм дітям в Нідерландах, щоб вони ходили до школи та не відчували на собі тих страших подій, що відбуваються в Україні, хоч вона, так само як діти, дуже сильно сумує за рідною домівкою в Україні. Також зірка засуджує тих, хто намагається нажитися на війні.

“Зараз багато наших артистів прикривають себе якоюсь благодійністю. Ця благодійність – це розкішка вечеря у розпал чуми. Якби мене запросили на істинно благодійний концерт, де всі кошти йдуть на ЗСУ, то так, я би заспівала, а такий заробіток на чужому горі мені точно не потрібен”, – поділилася своїми думками співачка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини