“Тепер на стилі”: солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька похизувалася, як сама пофарбувала волосся

Українська співачка Олександра Заріцька виявилась майстринею не тільки в музичній царині мистецтва, а й зуміла вразити тим, чим займалась вдома зі своїм волоссям.

Коли ми довго засиджуємося удома, з часом починаємо хотіти змін. Змінити атмосферу, зробити ремонт, придбати нові елементи декору чи щось красиве для свого гардероба. Іноді справа доходить до змін у зовнішності: зміни в кольорі волосся, саморобні манікюр і педикюр, нові стрижки та зачіски. Виявляється, зірки теж люблять оновити себе самостійно і в домашніх умовах.

Новий колір волосся Заріцької

Солістка відомого українського гурту KAZKA Олександра Заріцька зуміла вразити шанувальників змінами у своєму зовнішньому вигляді, які зробила самостійно вдома.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Заріцька опублікувала допис зі світлиною, де хизується новим кольором волосся. Тепер її голову прикрашають довгі пасма кольору холодної брюнетки, а не русявий відтінок.

Олександра Заріцька зізналася, що цей новий образ її рук діло. У прямому сенсі. Вона самостійно пофарбувала своє волосся у новий колір без допомоги зіркових стилістів та перукарів.

У підписі під дописом співачка розповіла, що змогла нарешті вийти в цивілізацію. До цього її новою розвагою стали спроби зловити зв’язок від самого ранку біля траси. Після чого Заріцька згадала про свій новий колір волосся.

“Такі тепер розваги. А ще я встигла пофарбувати волосся. Сама. Що скажете?”, – прокоментувала солістка гурту KAZKA.

Також виконавиця у дописі під світлиною на інстаграм-сторінці підтримала своїх фанатів. Вона сказала, що знає, як усім не просто, проте попросила шанувальників пам’ятати, що вона дуже пишається усіма ними.

Фанати співачки не змогли пройти повз і не прокоментувати новий образ кумира:

  • “В темному вам чарівно”.
  • “Красуня”.
  • “Приходьте наступного разу до мене, я вас пофарбую”.
  • “Вам, Сашо, без мейку ще краще чим з ним. Гарненька”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини