Спільне дитя: Надя Дорофєєва розповіла про новий етап у творчості та стосунках з Мішею Кацуріним

Відома співачка Надя Дорофєєва та український ресторатор Міша Кацурін стали ледве не однією із найбільш обговорюваних пар у нашому шоубізнесі. Що вони підготували цього разу, аби здивувати своїх фанатів?

Відома співачка Надія Дорофєєва в одному з нових інтерв’ю розповіла про плани на свою подальшу творчість, доброчинні концерти, новий етап у стосунках з коханим та розкрила секрет, що випустить спільну пісню з Мішею Кацуріним.

Виконавиця зізнається, що в останні дні намагається не опускати рук, а рухатись далі, попри всі блекаути та відключення води. Ділиться, що вони часто відвідують різноманітні кафе, аби працювати та підзарядити свої гаджети.

“Буває час, коли трохи опускаєш руки, проте, потім бачишся з людиною, що зарядить тебе, і ти рухаєшся далі з повними силами! Це вселяє надію.”, – відверто ділиться Дорофєєва.

Зміни у творчості: що розповіла співачка

У цьому інтерв’ю Надя Дорофєєва розповіла, що всі свої переживання, почуття та думки вилила у свою творчість.

“Усі мої переживання та емоції за цей період – усе у моїх нових піснях”, – розповідає зірка.

Також співачка зізналася, що не думає перекладати свої треки з російської на українську, хоча частина фанатів чекає на це. Надя відповідає, що хоче створювати новий неповторний український продукт, який буде не таким легковажним та більш глибоким.

Доброчинні концерти

Відома співачка зізнається, що своїми концертами хоче допомогти українцям перш за все перезарядитися. На думку зірки, не можна працювати на перемогу України та не втомитися. І це нормально, якщо вам треба перепочити. А для кожного відпочинок може бути різним: чашечка кави, вечір з книгою чи похід на концерт улюбленої виконавиці. І Надя переконана, що саме, аби дати заряд енергії, допоможе народові не опускати рук.

“Моє головне завдання як артистки – дати новий заряд енергії українцям, подарувати емоції, натхнення бути сильними та рухатись далі, до перемоги!”, – пояснює знаменитість.

Однак, головна мета цих виступів — це збір коштів на відбудову.

Спільна пісня з Кацуріним

Надя Дорофєєва розповідає, що, як тільки є час, вона проводять його разом з Мішею Кацуріним. Вони люблять гуляти Києвом, а нещодавно приїздили у Львів.

Усе, щодо свого особистого життя, співачка залишає у собі. Однак, висловитись і їй, і коханому хочеться, тому вони вирішили виразити ці почуття у творчості. Для цього пара обрала пісню.

Дата виходу спільного треку Наді Дорофєєвої і Міші Кацуріна — 8 грудня.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини