Смілива сукня та підбори: 35-річна Нікітюк зізналась, як на благодійному вечорі вдалось зібрати 170 тисяч євро

Відома українська телеведуча побувала на благодійному вечорі в Монако та повідомила, що разом з колегами вдалось зібрати 170 тисяч євро. На що будуть витрачені гроші та як вдалось зібрати таку суму

Нещодавно гуморна телеведуча покинула Україну та вирушила до Монако. Там Леся Нікітюк відвідала благодійний вечір, який організувала українська спортсменка Еліна Світоліна. На особистих сторінках зірок у соціальній мережі Інстаграм з’явилось чимало фотографій, на яких видно, як пройшов вечір, а також, хто на ньому був присутнім.

Хто відвідав благодійний захід

В особистому блозі українська телеведуча повідомила, що її подруга Еліна Світоліна запросила на благодійний вечір багато гостей та відомих людей, яких об’єднала спільна мета – зібрати якомога більше грошей на допомогу українцям.

Леся Нікітюк зазначила в Інстаграм-історії, що Світоліна запросила багато гостей на свій захід
Леся Нікітюк зазначила в Інстаграм-історії, що Світоліна запросила багато гостей на свій захід

До слова, Еліна Світоліна на початку жовтня пригадала, що найбільше за кордоном вона сумує за рідним українським борщем, київським тортом, а також Лесею Нікітюк. Зіркові подруги раніше проводили разом багато часу, а тепер друзі нарешті змогли зустрітись – на благодійному вечорі в Монако.

Окрім Нікітюк благодійний захід також відвідали співак Олег Скрипка, футболіст і тренер Андрій Шевченко, чоловік Еліни Світоліної Гаель Монфіс. Леся Нікітюк разом зі Скрипкою та Шевченком були ведучими.

Присутні на благодійному вечорі
Присутні на благодійному вечорі

Леся Нікітюк традиційно підтримує українських дизайнерів. На благодійному вечорі зірка з’явилась у сукні від бренду Ольги Слонь DRESSTOIMPRESS. Зірка зазначила, що українські дизайнери – найкращі в усьому світі, а також жартома припустила, що вечірня чорна сукня з високим вирізом на нозі також може брати участь в благодійному аукціоні.

Скільки грошей вдалось зібрати

Загалом за благодійний вечір фонд Еліни Світоліної зібрав 170 тисяч євро, які будуть використані для закупівлі генераторів для українських лікарень.

Головним лотом благодійного аукціону, який було влаштовано в рамках світського вечора, стала флісова кофта з автографом українського президента Володимира Зеленського. Леся Нікітюк повідомила, що цей лот приніс 15 тисяч євро. На аукціоні також було продано прапор з підписом Зеленського – він приніс ще 37 тисяч євро.

Найголовніший лот минулого благодійного аукціону
Найголовніший лот минулого благодійного аукціону

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини