Дорофєєва дала благодійний концерт в Києві: скільки грошей зібрала співачка для українців

Українська співачка Надя Дорофєєва влаштувала благодійний концерт у Києві, щоб допомогти зібрати кошти для підтримки українських громадян.

Співачка Надя Дорофєєва запустила благодійний тур по Україні для збору коштів на відновлення домівок, які постраждали від війни.

2 грудня на концерт співачки можна було завітати у Києві до Stereo Plaza. Початок концерту був відкрадений на годину, бо на відвідини завітало дуже багато прихильників співачки. Окрім шанувальників, були помічені Антон Птушкін та гурт TVORCHI.

Зал був заповнений прихильниками та запрошеними гостями
Зал був заповнений прихильниками та запрошеними гостями

Надя Дорофєєва запросила на свій концерт працівників енергетики, щоб вони мали змогу відпочити від роботи. Саме ці люди відновлюють пошкоджену інфраструктуру, щоб в українців знову було світло в домі.

При вході до зали, на відвідувачів чекала картина, яку намалювала Надя під час зйомок одного з кліпів. Біля неї був розміщений QR-код, щоб була можливість зробити донат та взяти участь у розіграші двох елементів відомої картини.

Кожен бажаючий міг взяти участь у розіграші
Кожен бажаючий міг взяти участь у розіграші

Перед виступом Наді, спочатку публіку розігрівала українська молода співачка Лілу45. Вона заспівала свої пісні українською мовою і створила публіці відповідний настрій.
Коли Надя з’явилася на сцені, зал був повним овацій. Розпочала вона свій виступ з пісні “Різнокольорова”, яку в умовах війни переспівала українською мовою. На ній були джинси широкого крою, чорна кофтинка та блискуча сітка, яка привертала увагу не тільки до голосу дівчини, а й до її зовнішного вигляду.

Вигляд Наді був дуже вражаючим
Вигляд Наді був дуже вражаючим

Після концерту, Надя подякувала усім присутнім та сказала, що завдяки прихильникам її творчості, вони змогли зібрати непогану суму для допомоги, але ще все попереду, тому що наступний концерт буде у Львові та Чернівцях, а після цього оголосяться результати та всі звітування стосовно коштів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини