Алекс Топольський скасував церемонію троянд на “Холостяку-12”: вразили слова учасниць

У новому випуску проєкту "Холостяк-12" з Алексом Топольським трапився неочікуваний поворот подій. Чоловік скасував церемонію троянд та покинув знімальний майданчик.

У шостому випуску романтичного проєкту про пошук свого кохання на каналі СТБ, як завжди, в кінці випуску, показали церемонію троянд. Учасниці були одягнені у вишукані образи в стилі східних красунь, що відповідає тематиці міста, у якому вони були – Дубай.

Початок церемонії став її кінцем, але про це не здогадувався ніхто. Напередодні церемонії ведучий Григорій Решетник попросив кожну із учасниць записати аудіо-відгук про кожну з конкуренток. Звісно, це все було анонімно, але по голосу було легко впізнати, хто говорить на записі.

Одну з учасниць Алекс обійняв, щоб втішити після негативу
Одну з учасниць Алекс обійняв, щоб втішити після негативу

Те, що почув Алекс та інші учасниці, змусило холостяка не на жарт здивуватися. Кожна з учасниць говорила цілу купу негативу про інших. Через такий камінг-аут учасниці пересварилися між собою, тому що впізнали голоси своїх новрозпечених проєктних подружок.

Топольського дуже обурила поведінка дівчат та їхні висловлювання про одна одну, тому він скасував проведення церемонії троянд, щоб про все добре подумати. Цього тижня проєкт ніхто не покинув. Наступного тижня на дівчат чекатиме серйозна розмова з чоловіком і він вирішить, хто покине проєкт.

Алекс відмовився від проведення церемонії
Алекс відмовився від проведення церемонії

“Сьогодні нашої церемонії не буде. Я не можу прийняти це рішення після почутого, тому я вирішив піти і не квапитись з поспішними висновками. Я хочу розібратися з думками і ще раз переслухати, хто, що і про кого сказав”, – поділився Алекс.

Учасницям також випадає нагода обговорити свої висловлювання одна з одною і пояснити причину таких різких слів у адреси своїх конкуренток. Хто покине проєкт – побачимо наступного тижня у новому випуску шоу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини