Ведучий 1+1 Єгор Гордєєв показав свій фешенебельний транспорт: на одну поїздку витрачає не більше 8 грн

Українські ведучі добре досить добре заробляють і можуть собі дозволити покупку дорогого авто, але не всі користуються такими привілегіями. Єгор Гордєєв показав, на чому пересувається в межах міста.

Справжня зірка телеканалу 1+1 Єгор Гордєєв днями показав “розкішний” транспорт, яким користується для подорожей по місту. Чоловік опублікував фото на своїй сторінці у соціальних мережах і поділився тим, що він, як і всі інші, може користуватися громадським транспортом і в цьому немає нічого особливого.

“Ведучі можуть не тільки матюкнутись, а й трамваєм поїхати. Вгадайте, куди”, – пише Єгор Гордєєв.

Днями трапилась досить кумедна та незручна ситуація під час одного з прямих ефірів на телеканалі 1+1. Ведуча Людмила Барбір, не знаючи, що прямий ефір вже запустили та її бачать мільйони глядачів, почала матюкатися просто в студії, коментуючи свій зовнішній вигляд. Справа в тому, що того дня були сильні обстріли з боку росії і жінка дуже нервувала і була розлючена з цього приводу.

Єгор Гордєєв показав розкішний транспорт
Єгор Гордєєв показав розкішний транспорт

Коли закінчилася повітряна тривога, вона поверталася до студії, але була не дуже задоволена своїм костюмом, в якому вела програму і в досить грубій формі висловилася про це:

“Бл*ть, я така к**чена в цьому костюмі. Добре, по*уй, записуйте”, – сказала Людмила.

В Мережі це стало справжнім мемом, але жінка вже прокоментувала цю ситуацію зі свого боку. Зазвичай вона собі не дозволяє говорити таких речей на роботі, але через обстріли та сильний стрес, які пережили її колеги разом з нею в Людмили просто “вирвалися” ці слова. Також ведуча додала, що кожен українець зараз дуже сильно стресує і показувати свої емоції навіть у такий спосіб – це нормально і кожен має на це право. Користувачі Мережі до цього поставилися з розумінням.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини