“Які ми були дурні”: відома українська співачка MamaRika відверто розповіла про свої перші серйозні стосунки

Усі ми мали стосунки, якими не пишаємось, або при згадці про які хочеться усміхнутися чи забути ці стосунки, як страшний сон. Не винятками є і зірки українського шоубізнесу.

Відома українська співачка MamaRika пригадала свого першого обранця та вирішила відверто розповісти про свої перші серйозні стосунки.

У сторіз на власній сторінці в соціальній мережі Instagram виконавиця на прохання шанувальників поділилася своїм першим досвідом у коханні та побудові серйозних стосунків з партнером.

MamaRika зізналася, що перший хлопець у неї з’явився ще в підлітковому віці. Тоді їй було 15-16 років.

На початку вони, як усі молоді пари закоханих, ходили, тримаючись за руки, гуляли та багато розмовляли. Проте, потім їхні стосунки стали серйозними.

Однак, ніщо не вічне і їхнє кохання змогло протриматись три роки. Після цього пара розійшлася.

“Ой, які дурні були, зелені. Кайф згадати”, – коментує MamaRika свої перші серйозні стосунки.

Скріншот зі сторіз співачки
Скріншот зі сторіз співачки

Нинішня сім’я співачки

Наразі відома співачка MamaRika вже майже вісім років разом з українським гумористом Сергієм Середою. 18 грудня вони святкуватимуть річницю стосунків.

На сьому річницю стосунків, що була минулого року, співачка виставила кумедне відеопривітання коханого зі святом. У ролику короткі відео, які були зняті на початку стосунків, смішні кадри та моменти, обійми, відео з весілля та народження дитини. А в дописі зірка зазначила, що любить Сергія та їхню сім’ю з кожним днем усе сильніше.

Весілля вони зіграли у Таїланді два роки тому, а почали зустрічатися ще у 2015-у році.

Через рік після одруження у подружжя народився син, якого вони назвали Давидом.

 

Як зізнається MamaRika, після появи дитини їхнє життя перевернулося з ніг на голову, адже тепер більшість часу займає дитина, тому у стосунках з чоловіком у неї виникли “мікрокризи”. Проте, у всіх конфліктних ситуаціях їх рятує гумор, і вони намагаються бодай хвилинку провести разом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини