Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, як виглядає їхня квартира: живуть як звичайні люди

Ми звикли уявляти, що зірки шоубізнесу живуть багатим та успішним життям. Відповідно, за цією логікою, у них мають бути розкішні апартаменти, брендовий одяг та розкішні автомобілі. Але деякі українські знаменитості відійшли від цього кліше.

Ні для кого не секрет, що зірки українського шоубізнесу доволі добре заробляють. Вони активно проводять концерти, беруть рекламу та володіють бізнесом. Однак, не всі з них витрачають зароблене на розкішні речі: величезні апартаменти, дорогі автомобілі та брендовий одяг. Деякі із знаменитостей ведуть звичний спосіб життя, обираючи щось просте та зручне.

Однією із таких зірок став Віктор Павлік, який разом зі своєю четвертою дружиною, що молодша за нього на 28 років, проживають у звичайній квартирі без надмінних пафосу та розкоші. Пара поділилася світлинами свого помешкання.

Як виглядає квартира Віктора Павліка та Катерини Репяхової?

Подружжя з однорічним сином Михайло обрало для життя квартиру в житловому комплексі. Наразі пара проживає в орендованій квартирі, активно працюючи, аби заробити на власне житло.

Катерина Репяхова у сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram опублікувала фотографії макетів житлового комплексу в столиці України, куди вони планують переїхати. Тоді вони якраз приїхали на оглядини квартири.

Як зазначає вона у своєму мікроблозі, отримати квартиру дуже важко, адже на помешкання, які ще в процесі розробці та будування, уже є величезні черги охочих, що прагнуть там жити.

“Попит на квартири божевільний. У прямому сенсі черга за квартирами”, – підписала сторіз Катерина Репяхова.

Скріншот зі сторіз Репяхової
Скріншот зі сторіз Репяхової

Схематично житловий комплекс має неймовірний вигляд. Багатоповерхові будинки утворюють видовжене коло, усередині якого розмістили басейн, паркову ділянку та невисоку будівлю. Найімовірніше вона для спільного проведення часу мешканців чи для додаткових послуг. На знімках навіть помітна невелика кількість споряджень для тренування, що знаходяться на вулиці.

Подружжя планує придбати квартиру навпіл, а в побуті Катерина повністю утримує себе сама завдяки власному мікроблогу та кар’єрі концертної директорки. Єдиним ускладненням є те, що Віктор Павлік наразі утримує свої попередні сім’ї.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини